?>

TÜZÜN, ADAY ADAYI OLDU

SİYASET - 2 yıl önce

Birlik Vakfı ve Hava-İş Sendikası Şube Başkanlığı görevlerini yürüten Hamdullah Tüzün, AK Parti’den aday adayı oldu. 
2014 yılından bu yana Birlik Vakfı Batman Şube Başkanlığını yürüten Hamdullah Tüzün, Batman’da yaptığı faaliyetler gerçekleştirdiği panel, sempozyum ve konferanslarla adından sıkça söz ettirdi. 
Aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Hamdullah Tüzün açıklamasında şunları kaydetti:  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’mizden Batman Milletvekili Aday Adayı başvurumu gerçekleştirdim. İnanıyorum ki 2023 yılı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; partimiz, ülkemiz için çok güzel, bereketli ve zaferlerle dolu bir yıl olacaktır” dedi. Tüzün ayrıca, TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve üst düzey katılımcıların Batmana geldiği ve farklı zamanlarda yapılan çalıştaylar, konferanslar ve tanıtımlarla yaptıkları çalışmalardan örnekler vererek “artık memleketime vefa borcumu ödemek istiyorum” dedi.
“MEMLEKETİME VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM”
Batman’da doğup büyüdüğünü söyleyen Tüzün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kentin bir ferdi olarak, bu güzel şehre, bu güzel insanlara sizlerin de desteğiyle hizmet etmek için yola çıktım. Memleketime vefa borcumu ödemek istiyorum. 2002 yılından itibaren AK Parti için gönüllü olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürdük. 2014 yılında büyüklerimiz Birlik Vakfı Batman Şube Başkanlığını bize tevdi ettiler. Bu süreçte birçok faaliyet gerçekleştirdik. Eski TBMM Başkan’ımız ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili Sayın İsmail KAHRAMAN Beyefendi ile gerçekleştirdiğimiz ‘Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğunun Kalkınmadaki Rolü’ istişare çalışmaları hem Batman hem de Türkiye’de büyük ses getirdi.
Yine Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Sayın Fatih Dönmez’in konuşmacı olarak katıldığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili Sayın İsmail KAHRAMAN Beyefendi’nin yönettiği ‘Enerji Politikamız ve Doğu Akdeniz Meselesi’ konulu panel çalışmalarımız, Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi AKAR’ın teşrifleriyle ‘Gençlerle Buluşma’ büyük programlarımızdan sadece birkaçını oluşturuyor.
Batmanda üniversiteli gençlerimiz faydalansın diye 100 kişilik Özel Ahmet Tevfik İleri öğrenci yurdumuzu açtık. Liseli gençlerimizi yurtlarında ziyaret edip milli ve manevi değerlere yönelik programlar gerçekleştirmekteyiz. Maddi imkansızlıklar yüzünden dershanelere gidemeyen öğrenci kardeşlerimize yönelik vakıf bünyemizde bulunan öğretmenler kulübümüz tarafından AYT-TYT derslerini ücretsiz olarak vermekteyiz. Batmanlı gençler için gençlik ve spor bakanlığıyla beraber birçok projeye imza attık. İl içi ve il dışı geziler, kitap okumaları, sportif faaliyetler ve daha bir çok etkinlikle gençlerimizin yanında olduk. Batman’ da ihtiyaç sahipleri için yardım faaliyetleri düzenledik. Ücretsiz kurslar verdik. Değerli ilim ve bilim adamları ile Batman halkımızı buluşturduk. Daha burada sayamamağım bir çok başarılı programa imza attık” şeklinde konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMANLI İŞADAMI HATAY’DA ADAY ADAYI OLDU

2023-03-17 16:33 - SİYASET

YEŞİL MAR 5. ŞUBESİNİ AÇTI

2023-03-22 15:34 - YEREL

ASKERLİK İŞLEMLERİ E-DEVLET'TE YAPILABİLECEK

2023-03-21 13:50 - TEKNOLOJİ

II. BİLİŞİM FESTİVALİ YAKLAŞIYOR

2023-03-21 13:56 - TEKNOLOJİ

GÜVENLİ SOKAKLAR DERNEĞİ'NDEN AÇIKLAMA

2023-03-16 12:21 - YAŞAM

HENTBOL ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

2023-03-16 12:02 - SPOR

BATMAN'DAN DA CUMHURBAŞKANI ADAYI VAR

2023-03-21 17:18 - SİYASET

ROJDA OPTİK HİZMETE AÇILDI

2023-03-20 17:31 - YAŞAM

AK PARTİ'DE AKADEMİK ADAY

2023-03-16 17:44 - SİYASET

ECZACI ODASI BAŞKANI BAYHAN, ADAY ADAYI OLDU

2023-03-17 10:47 - GÜNDEM

İlgili Haberler

CUMA NAMAZI SONRASI ÇAY SOHBETİ

19:57 - SİYASET

KÖYLERİN SORUNLARI YERİNDE DİNLENDİ

19:55 - SİYASET

BAŞKAN DOĞU: GENÇLERİ KURTARMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

17:03 - SİYASET

TARİHİ BİR FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ

16:42 - SİYASET

BAŞKAN ŞAHİN UYUŞTURUCU ÖLÜMLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

16:22 - SİYASET

Günün Manşetleri

TÜP PATLAMASI KORKUTTU

22:28 - GÜNDEM

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ HAFTA SONU AÇIK OLACAK

20:07 - GÜNDEM

YENİ ÇEVREYOLU ÜST GEÇİDİ BEKLİYOR

17:01 - GÜNDEM

DİREKSİYONDA EMEK VAR AMA GELECEK YOK

16:55 - GÜNDEM

ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ

16:50 - GÜNDEM