?>

UMUT KERVANI'NDAN HAYIRSEVERLERE KURBAN ÇAĞRISI

YAŞAM - 7 yıl önce

Kurban Bayramı çalışmalarına devam eden Batman Umut Kervanı, hayırseverlere kurban bağışı çağrısında bulundu. Her yıl binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştıran Batman Umut Kervanı, bu yılki kurban çalışmalarını "Kurbanınız Umut Olsun" sloganıyla başlattı. Kurban çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, bu yılki kurban bedelinin 850 TL olarak belirlendiğini anımsatarak hayırseverlere çağrıda bulundu. Kurban Bayramı dolayısıyla Batman'da hayırseverlerin kesecekleri kurbanların etlerinin muhtaçlara dağıtılmasında aracı olacaklarını ifade eden Işık, hayırseverler ile fakirler arasında köprü vazifesi gördüklerini vurguladı. Kurban Bayramı'nda fakir ve muhtaçların evlerine kırmızı et girmesi için üye ve gönüllüleriyle yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Işık, "Umut Kervanı olarak 2019 yılı kurban çalışmalarımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı'ndan önce üye ve gönüllülerimizle hayırseverlere en uygun fiyata olacak şekilde kurban temini çalışması yaptık. Bu konuda Van ve Erzurum tarafları ve bizim bölgemizde de uygun kurbanlar bulmak için çalışmalarda bulunduk." dedi.
"BU YIL DA FAKİR, MUHTAÇ VE YETİM AİLELERE ULAŞACAĞIZ"
Kurbanlarını bağışlayacak hayırseverlere en uygun şekilde kurban temin ettiklerini vurgulayan Işık, "Batman'da küçükbaş hayvanlarda 850 TL'den başlayan fiyatlarla kurban kesebileceğiz. Nasıl ki geçen yıl hayırseverlerimizin vermiş oldukları vekâletleri doğrultusunda kesmiş olduğumuz kurbanlıkların etlerini fakir, muhtaç ve yetimlere ulaştırdıysak, yine bu yıl da aynı şekilde hayırseverlerimizin bize verecekleri vekâletleri doğrultusunda kurbanlarını kesip inşallah fakir, muhtaç ve yetim ailelere ulaştıracağız. Hayırseverlerimiz dağıtım konusunda bize iştirak edebilirler." diye konuştu.

"KURBAN BAĞIŞI 850 TL'DİR"

Konuşmasının devamında Işık, şunları söyledi: "Bizler, hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü vazifesi görerek bu yıl da hummalı bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız inşallah. Bayramın birinci, 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü günü Batman mezbahanesinde bu vazifemizi bu yıl da icra edeceğiz. Bu konuda bütün hayırseverlerden destek talep ediyoruz. Küçükbaş hayvan fiyatlarımız 850 TL'dir. Büyükbaş hayvan fiyatlarımızın hisse bedeli de aynı şekilde 850 TL'dir." 
Haftanın Öne Çıkanları

ADI GİBİ BİR FIRIN!

2019-07-29 11:12 - YAŞAM

Adananın meşhur lezzeti Batmanda

2019-07-29 11:12 - YAŞAM

BATMANDA VEFAT EDENLER

2019-07-26 10:44 - GÜNDEM

NEFES BORUSUNA EKMEK KAÇTI

2019-07-25 16:38 - SAĞLIK

14 milyonluk yatırım!

2019-07-29 17:28 - YAŞAM

Feci ölüm!

2019-07-25 16:39 - GÜNDEM

İŞTE ILISU’NUN İLK RESİMLERİ! BARAJ SU TUTMAYA BAŞLADI

2019-07-25 16:41 - YAŞAM

EZİDİ KAMPI KARANLIKTA

2019-07-24 17:05 - YAŞAM

Öden göreve başladı

2019-07-23 16:44 - SAĞLIK

7/24 LEZZET RESTORANTI AÇILDI

2019-07-28 13:04 - YEREL

İlgili Haberler

AKİF MANAF’A BİR BARIŞ ÖDÜLÜ DAHA

13:09 - YAŞAM

130 BİN LİRALIK KOLYE SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

09:29 - YAŞAM

100 YILIN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

11:52 - YAŞAM

4 BİN ÇOCUĞA KAHVALTI DESTEĞİ

10:09 - YAŞAM

GÖÇER HAYVANCILIĞI SAHADA İNCELENDİ

16:53 - YAŞAM

Günün Manşetleri

ARTIK LİDER DEĞİLİZ!

17:41 - SPOR

NASIROĞLU: DAHA BÜYÜK ATILIMLAR YAPACAĞIZ

17:04 - YEREL

YENİ OFİS DUALARLA AÇILDI

15:34 - YEREL

DÖKÜLEN MOZAİK ANA HATTI TIKADI

15:25 - YEREL

KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM

14:33 - YEREL