?>

UYUMAYAN VALİ, MÜDÜRLERİ DE UYUTMAYACAK

UYUMAYAN VALİ, MÜDÜRLERİ DE UYUTMAYACAK

YEREL - 4 yıl önce

SAAT 05.00’TE BELEDİYEDE TOPLANTI KARARI

Yeni Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Belediyede saat 05.00’te toplantı yapacak, Belediye birim müdürlerinin toplantı hazırlığı sabah 04.00’te başlarken, “böle giderse uykuya hasret kalacağız” dediler. Vali Canalp ayrıca ayağını tozuyla kent merkezinde vatandaşlarla görüştü, yeni yeni tanıştığı gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
“EN SEVDİĞİM İŞ, ÇOK SAYIDA İŞ YAPMAKTIR”
Batman’a atanan yeni Vali Ekrem Canalp, halkın beklenti ve ümidini yükselten açıklamalarda bulunarak “En sevdiğim iş, çok sayıda iş yapmaktır” ifadesini kullandı.
Birçok projenin yarım olduğu, tamamlanmadığı Batman’da yeni valinin açıklamaları bu projelerin tamamlanması konusunda halkta bir beklenti oluşturdu.
Dün itibariyle görevi devralan yeni Vali Canalp, düzenlenen karşılama töreninin ardından Valilik Binasında basının karşısına çıkarak açıklamalarda bulundu.
“BATMAN DOĞU’NUN İNCİSİ”
Batman’da göreve başlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Canalp, “3,5 yıl süren Edirne Valiliğinden sonra ikinci valilik olarak Batman’da, Batman Valisi olarak göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Beni Doğu’nun incisi Batman’a vali olarak görevlendirmeyi layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya buradan şükranlarımı arz etmek istiyorum.” dedi.
“YENİ PROJELERİN ARKASINDAN KOŞMAMIZ GEREKİYOR”
Devletin temel görevinin halkının refahını, huzurunu, esenliğini temin etmek olduğunu vurgulayan Canalp, “Bunu yapabilmek için de mutlaka hepimizin sürekli yeni uğraşlar, yeni işler, yeni projelerin arkasından koşmamız gerekiyor. Dünya yerinde durmuyor. Her ülke belli bir gelişme potansiyelini ve belli bir gelişme ivmesini kendi bünyesinde devam ettiriyor.” diye konuştu.
“HALKIN İÇERİSİNDE OLACAĞIM VE HALK OLACAĞIM”
Batman’da kendisini bekleyen iki görevinin olduğuna işaret eden Canalp, son olarak şunları söyledi:
“Bir tanesi Batman Valiliği, diğeri de Belediye Başkanvekilliği görevi omuzlarımızın üzerindedir. Her iki görevde içeriği ne olursa olsun halkla beraber, iç içe olmayı ve halktan birisi olmayı gerekli ve zorunlu kılmaktadır. Buradan bütün Batmanlılara şu sözü vermek isterim: Görevde kaldığım süre içerisinde sizlerden birisi olacağım. Halkın içerisinde olacağım ve halk olacağım. İnşallah size vereceğim en büyük söz de bu olacaktır. Ümit ediyorum ki, burada kaldığım süre içerisinde sizlerle beraber pek çok işe, uğraşa beraberce omuz vereceğiz. Ümit ediyorum ki bu işlerden pek çoğunu bitireceğiz, belki bazılarını da geleceğe taşımış olacağız.”
Haftanın Öne Çıkanları

RADYOFREKANS YÖNTEMİ İLE AMELİYATSIZ BEL VE BOYUN FITIĞI TEDAVİSİ

2022-05-15 15:32 - SAĞLIK

BATMAN ODALAR BİRLİĞİ SEÇİMİNİ KAZANAN BELLİ OLDU

2022-05-14 14:28 - YEREL

Yarasalar Diyarbakır’a çıkarma yapacak

2022-05-13 16:10 - SPOR

BELEDİYE 60 ŞOFÖR ALIYOR

2022-05-13 12:22 - YEREL

BATMAN VALİSİ DEĞİŞTİ

2022-05-12 00:52 - GÜNDEM

Gönüllü hoca malzeme desteği bekliyor

2022-05-11 17:32 - SPOR

ATIK PİLLER İÇİN ÖDÜL VERİLECEK

2022-05-17 15:38 - EĞİTİM

Minik karateciler parkta çalıştı

2022-05-16 14:50 - SPOR

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALACAK

2022-05-18 12:00 - TEKNOLOJİ

Kaya’nın 2.kitabı çıktı

2022-05-18 13:13 - YEREL

İlgili Haberler

100 ÇİFT AYNI GÜN EVET DEDİ

18:34 - YEREL

İHD BATMAN: HUKUKSUZ İHRAÇLARA SON VERİLSİN

16:29 - YEREL

YEDAM ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

15:46 - YEREL

CEBRAİL UYANIK PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI

15:50 - YEREL

SGK’DAN TEŞVİK VE MEVZUAT BİLGİLENDİRMESİ

13:13 - YEREL

Günün Manşetleri

100 ÇİFT AYNI GÜN EVET DEDİ

18:34 - YEREL

YAPAY ZEKA GENÇLERİN CEBİNDE, YAŞLILARIN UZAĞINDA

17:06 - TEKNOLOJİ

PETROL GALİBİYETLE DÖNDÜ

17:05 - SPOR

AMATEM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İHALEYE ÇIKIYOR

16:30 - YEREL

İHD BATMAN: HUKUKSUZ İHRAÇLARA SON VERİLSİN

16:29 - YEREL