?>

“UYUŞTURUCU İLLETİ GELECEĞİMİZİ TEHDİT EDİYOR”

SİYASET - 7 yıl önce

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, yerel sorunların tespiti ve çözümüyle ilgili yaptıkları çalışmalara dair açıklama yaptı.
Durmaz yaptığı açıklamada uyuşturucu sorunu Batman’ın en büyük sorunlarından olduğunu ve bunun için de devletin uyuşturucu illeti ve kötü alışkanlıklarla mücadeleyi bir politika haline getirmesi gerektiğini vurguladı. Gençlerin işsiz kaldığında ne yazık ki birileri tarafından kötü alışkanlıklara yönlendirildiklerini ifade eden Durmaz, “Bu kötü alışkanlıkların başında uyuşturucu kullanımı geliyor. İlimizdeki uyuşturucu gerçeği ortadadır. Uyuşturucu sorunu ilimizin en büyük sorunlarındandır. En büyük sorunlarından olmasına rağmen bağımlılara yönelik tedavi konusunda ilimizde verilen hizmetler yetersizdir. Sahada yaptığımız çalışmalar neticesinde ne yazık ki uyuşturucu kullanımıyla ilgili şikâyetler almaya devam ediyoruz. Bu da, uyuşturucu illetinin her geçen gün toplumumuzu ve geleceğimizi tehdit altına aldığını gösteriyor. Toplumsal bir sorun haline gelen uyuşturucu sorununu, sadece sonuçları üzerinden değil sebepleriyle ele almak gerekiyor. Sebep sonuç ilişkisi zemininde ele alarak bir sonuca varabiliriz” dedi. “DEVLET, GENÇLERİMİZİN HAYATLARINI KARARTAN UYUŞTURUCU İLLETİ VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARLA MÜCADELEYİ BİR POLİTİKA HALİNE GETİRMELİ”
Açıklamanın devamında Durmaz şunları söyledi: “Öncelikle gençlerimiz neden uyuşturucu kullanma ihtiyacı hissediyorlar, nasıl ve neden bağımlı hale geliyorlar, nasıl temin ediyorlar. Bunları ele almamız lazım. Gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için hepimize önemli görevler düşüyor. Bir bütün olarak hepimizin, neslin ihyası ve geleceği adına elini taşın altına koyması gerekiyor. Gençlerin desteklenerek madde bağımlılığı ve ahlaki yıpranmışlık başta olmak üzere bütün kötü ve zararlı alışkanlıklardan kurtarılması hepimizin görevlerindendir. Ayrıca devlet de, gençlerimizin geleceğini çalan ve hayatlarını karartan uyuşturucu illeti ve kötü alışkanlıklarla mücadeleyi bir politika haline getirmesi gerekiyor.”
“HÜDA PAR OLARAK FARKIMIZ MEMLEKETİN HUZURUNU, MENFAAT VE MASLAHATINI ÖNCELEMEKTİR”
HÜDA PAR olarak farklarının memlekete karşılıksız hizmet etmek olduğuna işaret eden Durmaz, “HÜDA PAR olarak farkımız memleketin huzurunu, menfaat ve maslahatını öncelemektir. Memleketin maddi ve manevi tüm değerlerine sahip çıkmaktır. Yılların büyük problemlerinin çözümü için çalışmaktır. Çalışmalarımızı bu şiarla sürdürüyoruz. Ve inşallah bundan sonra da bu anlayışımızdan ödün vermeyerek, halkımıza hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

1 dakikada servet çaldılar

2018-12-12 16:11 - GÜNDEM

EMEKLİ TOKİ’YE ASM

2018-12-12 16:06 - SAĞLIK

SEYİTOĞULLARI OTOMOTİV YENİ YERİNDE

2018-12-16 13:07 - GÜNDEM

EŞEK KAZASI!

2018-12-14 14:01 - GÜNDEM

KORKU FİLMİ GİBİ...BARAJ KAPAĞI PATLADI!

2018-12-14 10:33 - GÜNDEM

SU KULESİ RESTORE EDİLİYOR

2018-12-10 15:34 - GÜNDEM

YAZIK, ÇOK YAZIK…

2018-12-10 15:41 - GÜNDEM

BATMAN VALİLİĞİNDEN 'BARAJ' UYARISI

2018-12-15 10:20 - GÜNDEM

GOLDEN GÜZELLİK MERKEZİNDEN PROFESYONEL HİZMET

2018-12-12 16:01 - SAĞLIK

H. ADİLE KUBBA TAZİYE EVİ AÇILDI

2018-12-16 13:09 - GÜNDEM

İlgili Haberler

MEHMET FIRAT MAZBATASINI ALDI

17:02 - SİYASET

BATRAY TANITILDI, HIZLI TREN UMUDU SÜRÜYOR

16:14 - SİYASET

STK TEMSİLCİLERİ İLE TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMASI

17:37 - SİYASET

HÜDA PAR HEYETİNDEN IRAK KÜRDİSTAN BÖLGESİ TEMASLARI

17:36 - SİYASET

RAMANLI: KÜRT HAKLARI PKK’NIN SİLAH BIRAKMASINA BAĞLANMAMALI

16:39 - SİYASET

Günün Manşetleri

DAVUT ŞAHİN:SİYASETİN ÖNÜNE İNSANI KOYMAK ZORUNDAYIZ

17:24 - RÖPORTAJ

BATMAN HAVALİMANI’NDA PARK SAHASI 6’YA ÇIKARILIYOR

17:17 - YEREL

MEHMET FIRAT MAZBATASINI ALDI

17:02 - SİYASET

MAÇLAR DEV EKRANDA İZLENDİ

16:31 - YEREL

ESENTEPE KAVŞAĞI PROJESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

15:13 - YEREL