?>

VALİ CANALP “YENİ OSB İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

GÜNDEM - 3 yıl önce

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın ve üyelerinin katılımıyla dost meclisi toplantısı gerçekleştirdi. Burada konuşan Vali Canalp “Yeni Organize Sanayi bölgelerini Batman’ımıza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Toplantıya ilişkin açıklama yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir; Asrın felaketinden dolayı dost meclisi ve benzeri programlarımızı online gerçekleştirdiklerini belirterek, depremde ölen vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.
Özdemir, ayrıca konuşmasının devamında şunları söyledi: “MÜSİAD kaldığı yerden yatırım yapmaya üretmeye istihdam etmeye devam ediyor, bu anlamda Sayın Valimiz Ekrem Canalp’ın destekleriyle yatırıma yönelik bütün projelerde yatırımcılarımızın yanında olmuştur. Batmanımızın gelişmesi ve güneydoğunun parlayan yıldızı olması yönündeki çabaları bizleri memnun etmektedir. Batmanımızı kaliteli, yaşanabilir modern bir şehir halini alması için gösterdiği çabadan dolayı sayın valimize şahsım ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Toplantıda konuşan Vali Ekrem Canalp, Batman için çalışmaya üretmeye ve yeni projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Şehrin modern bir imara kavuşması için yeni imar alanlarını tamamlayarak Batman’a 850 bin nüfusa kadar imar planını tamamladıklarını hatırlatan Canalp “Şehrimizin gelişmesi istihdamın artması için ve en önemlisi katma değer ürünlerin şehrimizde üretilmesi için yeni organize sanayi bölgelerini Batman’ımıza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizin ve ülkemizin gelişmesi için üreten, yatırım yapan ve istihdam sağlayan her üreticinin yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde bilgilendirmede bulundu.  Dost meclisi toplantısı sonrasında ‘EB5 CAPİTAL’ temsilcisinin üyeleri bilgilendirme sunumu sonrasında dost meclisi toplantısı sona erdi.
 
 
Haftanın Öne Çıkanları

'JET FADIL' BEŞİRİ CEZAEVİNDE

2023-04-29 10:41 - GÜNDEM

BATMAN’DA 10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

2023-05-01 17:12 - TEKNOLOJİ

ÜS BÖLGELERİ DENETLENDİ

2023-04-27 13:45 - -

İLÇEYE YENİ HÜKÜMET KONAĞI

2023-04-27 17:10 - YAŞAM

OVAYA BEREKET GELDİ

2023-05-02 16:52 - YEREL

AKIL VE ZEKA OYUNLARI BÜYÜK İLGİ

2023-05-03 15:26 - SPOR

HIRSIZLAR KABLOLARA DADANDI

2023-05-02 16:35 - -

BATMANDA ‘AŞIK VEYSEL’ ANILDI

2023-05-02 16:31 - KÜLTÜR

KOZLUK DOMATESİ COĞRAFİ İŞARET YOLUNDA

2023-05-02 16:24 - YEREL

BATMAN'DA İMAMOĞLU RÜZGARI

2023-05-02 20:52 - SİYASET

İlgili Haberler

ANAYASA MAHKEMESİ’NDEN LİMİTED ŞİRKET KARARI

11:37 - GÜNDEM

10,7 MİLYAR TL’LİK TARIMSAL DESTEK YOLDA

11:38 - GÜNDEM

İKRAMİYE VE MAAŞ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

11:34 - GÜNDEM

‘650 BİN KİŞİNİN EMEKLİLİĞİ İPTAL EDİLDİ’ İDDİALARINA YANIT

11:31 - GÜNDEM

3 AYDA BİNİ AŞTI, YILDA BİNLERİ BULDU

15:01 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

ADEM KURSİYERLERİNE AİLE EĞİTİMİ

15:50 - EĞİTİM

ŞAAB VADİSİ DOĞA TUTKUNLARININ YENİ ROTASI OLUYOR

15:06 - YEREL

YENİ YAPILAN YOL KORKUTTU

14:56 - YEREL

ÖZEL HASTANE ÜCRETLERİNE TEPKİ

13:37 - SAĞLIK

ÇANAKKALE ZAFERİ, PİYANO EZGİSİYLE ANILDI

13:31 - YEREL