?>

YETİMLERİ SEVİNDİRDİLER

YAŞAM - 3 yıl önce

Batman Umut Kervanı, ​Ramazan Bayramı öncesi 500’ü aşkın aralarında Suriyeli ve Afganlıların da olduğu yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü. Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar aileleriyle birlikte mağazaya gelerek dilediği ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı buldu. Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel yaptığı açıklamada, “Yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları giydirme” programı kapsamında Ramazan Bayramı öncesi aralarında Suriyeli ve Afganlıların da olduğu 515 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptıklarını söyledi. Güzel, “Bugün yine Batman umut Kervanı olarak mutlu günlerimizden birini yaşıyoruz. Çünkü yetimleri, yoksulları sevindiriyoruz. Hem Ramazan Bayramı münasebetiyle hem de Kadir Gecesi hürmetine bugün Umut Kervanı olarak 515 yetim ve yoksulu bu mağazamızda giydirdik, onları sevindirdik. Onları sevindirdiğimiz için mutluyuz.” dedi.
“MAĞDURİYET DÜZEYİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUK”
Yardımları hayırseverlerin destekleriyle yaptıklarını belirten Güzel, “Hayırseverlerin verdiği vekâletler doğrultusunda yetim ve yoksul çocukları kayıtlarımızdan seçtik. Kayıtlarımız arasında Suriyeli, Afganistanlı mülteci kardeşlerimizde var. Mağduriyet düzeyini göz önünde bulundurarak bu ihtiyaç sahiplerini belirledik ve bugün burada onları giydiriyoruz.” diye konuştu.
“BU DAVRANIŞ DİĞER FİRMALARA DA ÖRNEK OLMALI”
“Şehrimizin önemli firmalardan birinin büyük bir katkısı var” diyen Güzel şöyle devam etti: “Baniddo Dondurmaları Ramazan ayı münasebetiyle hem gıda hem de giyim olmak üzere bin kişilik vekâlet verdi. Bu firmamızın davranışının şehrimizdeki diğer diğer firmalara da örnek olmasını temenni ediyoruz. Çünkü kazandığını şehrindeki yetim ve yoksullarla paylaşan bir anlayış. Toplum olarak bu anlayışa ihtiyacımız var. Bu anlayış büyüyerek devam etmesi gerekiyor.”
Haftanın Öne Çıkanları

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ PERSONEL ALACAK

2022-04-26 13:58 - DÜNYA

BEDRİ AYSELİ KONSER VERECEK

2022-04-25 15:49 - KÜLTÜR

ŞAHİN “KANALA SU VERİLMELİDİR”

2022-04-26 14:19 - YEREL

FAREX TEKSTİLDEN ÖĞRENCİLERE JEST

2022-04-21 13:06 - KÜLTÜR

Öncü Ol İnsani Yardım Derneği bayram öncesi engellileri sevindirdi

2022-04-25 15:45 - YAŞAM

“AĞAÇ AŞILAMASI ÇOK ÖNEMLİ”

2022-04-26 14:11 - YEREL

GAP’A MODERN TAZİYE EVİ

2022-04-22 16:16 - YEREL

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

2022-04-21 12:58 - EĞİTİM

KAYA TOPRAĞA VERİLDİ

2022-04-20 16:21 - YEREL

ÇALIŞAN KALBE BY-PASS YAPILDI

2022-04-20 16:25 - SAĞLIK

İlgili Haberler

MİLYONLARIN GÖZÜ BU RAKAMLARDA

13:31 - YAŞAM

TEMİZLİKTE İKİNCİ ETAP

16:42 - YAŞAM

5,5 MİLYAR TL ÖDENECEK

09:55 - YAŞAM

İKİ AKADEMİSYEN İÇİN MEVLİD VERİLECEK

17:55 - YAŞAM

MEDICAL POINT HASTANESİ 'YAZA MERHABA' DEDİ

17:52 - YAŞAM

Günün Manşetleri

MİLYONLARIN GÖZÜ BU RAKAMLARDA

13:31 - YAŞAM

MOTORİNE ZAM GÜNDEMDE

11:56 - EKONOMİ

CHP KURULTAY DAVASI ERTELENDİ

11:44 - SİYASET

İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI

11:28 - GÜNDEM

İTHALAT VE İHRACAT MAYIS AYINDA ARTTI

10:59 - EKONOMİ