?>

YILDIRIM ÇARPTI!

İkinci devrenin ilk maçında Bursa Yıldırımspor’un konuğu olan Batman Petrolspor, 90+3’te yediği penaltı golüyle karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

SPOR - 5 yıl önce

Deplasmanda beklenmedik bir mağlubiyet alan Petrolspor 40 puanda kalırken, zorlu deplasmandA Arnavutköy Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Kütahya Belediyespor, temsilcimiz ile arasında puan farkını da 5’e düşürmüş oldu.

VASAT FUTBOL KÖTÜ SONUCU GETİRDİ

Ligin ilk devresini 40 puanla lider olarak tamamlayan Petrolspor, ligin ikinci devresine kötü bir başlangıç yaptı. Transfer sürecini kısır bir şekilde devam ettiren temsilcimize, konuk olduğu Bursa Yıldırımspor karşısında sergilediği vasat futbolun faturası mağlubiyet olarak çıktı. Orta alan mücadelesinde geçen karşılaşmada kırmızı – beyazlı ekip, zaman zaman oyun kontrolünü eline almak istese de hücum hattında etkili olamayınca beklenen gol bir türlü gelmedi. Karşılaşmanın sonlarına doğru her iki takım da beraberliğe razı bir görüntü çizerken, Petrolspor aleyhine çalan penaltı düdüğü ise her şeyi alt-üst etti. Petrolspor ceza sahasına gönderilen uzun topta rakibini düşüren İlyas Ural’ın müdahalesi için, karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. 90+3’te gösterilen penaltıda kalecimiz Cihan Şentürk köşeyi doğru tahmin etmesine rağmen meşin yuvarlağın filelerle buluşmasına engel olamadı. Son dakikada gelen bu golle yıkılan Petrolspor, altın değerindeki puanları Bursa’da bıraktı.

KÜTAHYA, ARNAVUTKÖYÜ EVİNDE VURDU

Petrolspor’un haftayı puansız kapattığı günde, yakın takipçileri Kütahya Belediyespor ile Arnavutköy Belediyespor İstanbul’da karşı karşıya geldi. Zorlu maçta deplasmanda rakibini 2-0’lık skorla geçen Kütahya Belediyespor, puanını 35’e yükseltti. Kütahya bu galibiyetle, Petrolspor ile arasındaki puan farkını 8’den 5’e düşürmüş oldu.

PETROLSPOR’DAN HAKEME TEPKİ

Şampiyonluğa darbe vuran mağlubiyetin ardından konuşan Basın Sözcüsü Emin Çelik hakem kurbanı olduklarını belirtti. Çelik, Hakem Uğurcan Gökler 90 dakika boyunca tüm takdir haklarını rakibimizden yana kullandı ve bunu uzatma dakikalarında penaltıyla taçlandırdı. Net söylemek gerekiyor, hakem 90 dakika boyunca rakip takımı tutar gibi bir tavır sergiledi. Hakemin yanlı kararları nedeniyle mağlup olsak bile yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu müsabaka sonrası takımdaki bazı eksiklerimizi hafta içinde gidereceğiz. Sayın Valimizin bizlere vermiş olduğu sınırsız destek ile ligin sonunda hedefimize ulaşacağız. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e, Sayın Vekilimiz Ziver Özdemir’e, taraftarlarımıza ve takımı Bursa’da yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Morallerimizi bozmadan, önümüzdeki maçlara bakacağız. Herkesin takıma daha çok sahip çıkmasını istiyoruz. Bu takım hepimizin” dedi. (Murat Ezgin)
Haftanın Öne Çıkanları

SİİRT ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI

2022-01-13 13:58 - EĞİTİM

MÜSİAD, önemli isimleri ağırladı

2022-01-11 11:42 - YEREL

BELEDİYE YENİ HAYVAN BARINAĞI YAPTIRIYOR

2022-01-12 15:19 - YEREL

TÜRASAŞ'TAN İŞÇİ ALIM İLANI

2022-01-10 12:03 - YAŞAM

BEYAZ EŞYA ARTIK LÜKS OLDU!

2022-01-10 17:12 - GÜNDEM

“Ciddi projelerimiz var”

2022-01-11 17:19 - SİYASET

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

2022-01-11 11:49 - EĞİTİM

Sulamaya ciddi destek

2022-01-11 17:20 - YEREL

ÜMİT YAMAÇ HAYATINI KAYBETTİ

2022-01-11 11:37 - YEREL

Gençlerden söyleyişe ilgi

2022-01-11 17:16 - YEREL

İlgili Haberler

BATMAN’DA AMEDSPOR COŞKUSU: BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ HALAYLARLA KUTLANDI

11:10 - SPOR

IHEANACHO’YA TEPKİ: "CEZA VERİLSİN!"

11:08 - SPOR

BATMAN PETROLSPOR TARAFTAR GRUBU YARASALAR'DAN GÖRKEMLİ 20. YIL KUTLAMASI

11:03 - SPOR

BAŞKAN TOY'DAN SERT AÇIKLAMA:

11:02 - SPOR

HAKEMDEN BURSASPOR'A 3 PUAN (!)

14:15 - SPOR

Günün Manşetleri

FIRAT: TÜRKİYE AVRUPA’NIN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR

17:04 - SİYASET

DURUK VE EKMEN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

16:09 - YEREL

TÜBİTAK 660 PERSONEL ALIMINDA BAŞVURU SÜRESİNİ UZATTI

15:52 - YEREL

EMNİYET MÜDÜRÜ KABA UĞURLANDI

15:33 - YEREL

42 YIL SONRA GELEN BULUŞMA

15:07 - YEREL