Üniversitenin Merkez kampüsünde düzenlenen festivalde, Güneydoğu Anadolu Bölgesine ait yöresel lezzetler katılımcılara ikram edildi.
Rektör İdris Demir burada yaptığı konuşmada, “3. Gastronomi Festivaline ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu festival artık geleneksel hale gelmiştir. Burada sadece yemek stantlarını sergilemiyoruz ayrıca şehrimizin ve kültürümüzün ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılmasına da katkı sunuyoruz" dedi.
48 FİRMA KATILIM SAĞLADI
Rektör Prof. Dr. İdris Demir ve beraberindeki misafirler toplam 48 firmanın katıldığı festivaldeki stantları gezdi.
Burada hazırlanan yemekleri tadan misafirler yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Festivale destek veren kurum ve kuruluşlara plaket takdimi yapıldı.