?>

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

Batman'da 50'yi aşkın STK'nın öncülüğünde bir araya gelen binlerce kişi, akşam saatlerinde İsrail tarafından Gazze'deki hastaneye yönelik düzenlenen ve yüzlerce Filistinlinin katledildiği saldırıyı protesto etti.

GÜNDEM - 2 yıl önce

Atatürk Parkı'nda STK'lar tarafından düzenlenen kitlesel basın açıklamasına katılan öfkeli kalabalık, işgal rejimine yönelik lanet sloganları attı
Siyasi parti başkanlarının da destek verdiği basın açıklamasında Filistin ve Tevhid bayrakları açan kalabalık, sık sık tekbir getirdi.
"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"
Kur'an'ı Kerim tilavetiyle başlayan basın açıklamasını STK'lar adına okuyan Şehmus Önlü, "Her savaşın bir hukuku vardır. Bütün mahlukatlarda bir denge vardır. Fakat kandan beslenen bu örgüt vahşetini sınırlayacak hiçbir değere, hukuka sahip değildir. Onun için sözün bittiği yerdeyiz. İsrail soykırımcıdır. İsrail kandan beslenen bir terör şebekesidir. Elbette yerle yeksan olacaktır." dedi.
Ardından bir konuşma yapan İttihadul Ulema üyesi Molla Osman Teyfur, Kudüs davasının tüm Müslümanların davası olduğunu, bu yüzden her Müslüman'ın Mescid-i Aksa'ya, Kudüs'e sahip çıkması gerektiğini söyledi.
"SİZİ BU COĞRAFYADAN SİLECEĞİZ"
Teyfur, "Muhakkak mağlup olacaksınız. Bu coğrafyayı ele geçiremeyeceksiniz. Biz Selahaddin'in torunlarıyız. Eğer Aksa esirse bize gülmek yasaktır. Bizi yok etseniz, bizi parçalasanız, nesillerimizi tüketseniz yine çıkacağız. Bir tohum gibi doğacağız ve mutlaka sizi bu coğrafyadan sileceğiz. Hepiniz cehennemde toplanacaksınız. Ey ABD, ey siyonist israil! Sen korkudan bebeklerimizi öldürüyorsun. Kadınlarımızı öldürüyorsun. Ama sen Firavun gibi yenileceksin. Emin ol ki bu ümmet hiç beklemediğin bir anda doğacaktır.
Aksa, Kudüs davası bizim davamızdır. Bütün Müslümanların davasıdır. Türk'ün, Kürd'ün, Arap'ın, Acem'in, Laz'ın, yeryüzünde Müslüman olan herkesin davasıdır. Hepimiz bu davaya sahip çıkmalıyız. Bu kardeşlerimize maddi manevi ne yapabiliyorsak yapmalıyız." ifadelerini kullandı.
Daha sonra meydandaki öfkeli binlerce kişi, bir yürüyüş gerçekleştirdi. Protesto yürüyüşü sırasında vatandaşlar sık sık "Cenk cihat şehadet", "Dişe diş kana kan intikam", "Zalimler için yaşasın cehennem" sloganları attı.
Vatandaşların işgal rejiminin hastane saldırısına yönelik bir türlü öfkeleri dinmediği görülürken, yürüyüş sükûnet çağrılarının ardından son buldu.
Haftanın Öne Çıkanları

14 Adet dönel kavşak yapılacak

2023-10-13 17:13 - YEREL

Teknolojinin kalbi Batman’da attı

2023-10-12 17:41 - TEKNOLOJİ

10 köye hayvan yalağı yapıldı

2023-10-17 14:53 - YEREL

İslam İşbirliği Teşkilatı olağanüstü toplanıyor

2023-10-18 12:31 - DÜNYA

Prof.Dr. Dursun çağrıda bulundu

2023-10-15 16:46 - DÜNYA

Kura sonuçları belli oldu

2023-10-16 22:19 - GÜNDEM

Balıklı Göl temizlendi

2023-10-18 14:31 - YEREL

Buz Banyosu Çılgınlık mı, Şifa Kaynağı mı?

2023-10-17 15:38 - SAĞLIK

Gercüş yolunda kaza: 8 yaralı

2023-10-14 17:18 - GÜNDEM

Beşiri’de bilgi yarışması

2023-10-15 17:28 - EĞİTİM

İlgili Haberler

KAÇAK YAPIYI İNKÂR ETMİYORUZ AMA ORTAK ÇÖZÜM ŞART

16:17 - GÜNDEM

KARANLIĞI BİRLİKTE YENEBİLİRİZ

16:14 - GÜNDEM

YEŞİL ALANLAR BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

16:02 - GÜNDEM

BATMAN PETROLÜ 77 YILDA 507 MİLYON VARİLE ULAŞTI

15:01 - GÜNDEM

KAPLAN:KİRALAR ESNAFI ZORA SOKUYOR

14:25 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

10:25 - EĞİTİM

ÇOK SAYIDA İL İÇİN SAĞANAK UYARISI

09:53 - YEREL

DOLAR VE EURO HAFTAYA YÜKSELİŞLE BAŞLADI

09:51 - EKONOMİ

VATANDAŞIN SESİ DUYULDU, SOKAK TEK YÖN OLDU

16:24 - YEREL

GÜNEŞTEKİN, PALAZZO GRADENİGO’YU RESTORE EDİYOR

16:21 - KÜLTÜR