SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Uyuşturucu ile topyekün mücadele çağrısı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Batman’da uyuşturucu ile mücadele konusunda topyekün harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme :

2021-02-11 16:51:42

Uyuşturucu ile topyekün mücadele çağrısı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Batman’da uyuşturucu ile mücadele konusunda topyekün harekete geçilmesi gerektiğini ifade etti. İl Başkanı Av. Melik Müjdeci konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, İlimizde gün geçtikçe kullanım yaşı düşen uyuşturucu ile ilgili olarak topyekün artık harekete geçmenin zamanı geldiğini söyledi. Gençler için çok büyük bir tehdit olan uyuşturucu sorununun herkes harekete geçmeden çözülmesinin mümkün olmadığını belirten Müjdeci “Kolluk kuvvetlerinin yüksek azami özeni olmadan sorunu çözmemiz mümkün değil. Elbette uyuşturucu ile mücadelede sadece güvenlik güçlerine ve kamuya değil, sivil topluma, tüm toplumsal kesimlere ve aile fertlerine de büyük görevler düşüyor. DEVA Partisi olarak uyuşturucu maddelerin yasadışı üretimi, ticareti ve kullanımıyla kararlılıkla mücadele etmek amacıyla başlattığımız ‘Kararlı Olun, Bağımlı Olmayın’ kampanyası ile bugünden itibaren uyuşturucunun, zehir tacirlerinin ve bağımlı bir neslin Batman gündeminden çıkarılması amacıyla tüm paydaşlara mücadele çağrısında bulunuyoruz” dedi.

YORUM ALANI

Pikachu 0000-00-00

Neyı bitirmeye kararlisin oyle sen uyuşturucu mucadele diyorsn da emniyetin butun genclrri yakalayıp ceza evine. Mi gotursın ha hiç bi uyuşturucu bağimli gencin elinden tuttunmi düzgün bi işe girmesine yardımcı oldun mi boyle boş çağtilar yapıp dewletimizi genclrri bitirip ceza ewine düşürme cağrısi yapma bidaha

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.