SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıl dönümü, Valilik bahçesinde yapılan törenle kutlandı.

Son Güncelleme :

2021-04-10 12:56:56

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü kutlandı

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle saat 10.00'da Batman Valilik bahçesinde gerçekleştirilen törene Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Emniyet Müdür yardımcıları, Polis teşkilat yanı sıra Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Aladdin İraz, ASKON Batman Başkanı Selman Nasıroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Batman İl Emniyet Müdür Köroğlu Kıraç ve polisler tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde kürsüye çıkan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, "10 Nisan Polis Günü aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü, Türk polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Türk polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktır. Teşkilatımızın 176.yıl kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilat mensuplarımıza sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında yapılan kutlama programında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Polis teşkilatı tören alanında çektiği hatıra fotoğrafıyla tören sona erdi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.