SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

AMPUTE LİGİ BAŞLIYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Ampute Futbol Ligi, 20 Haziran’da Ankara’da start alacak. Ligde ilimizi ise, Batman ampute ekibi temsil edecek.

Son Güncelleme :

2021-06-01 14:35:02

AMPUTE LİGİ BAŞLIYOR

Birçok spor branşı gibi daha önce erteleme kararı alınan ampute futbol ligi için yeni tarih belli oldu. Önceki açıklamada ligin Aksaray ve Gaziantep’te iki devre halinde yapılması planlanıyordu, ancak alınan son karar ile müsabakaların sadece Ankara’da ve tek dev halinde oynanacağı açıklandı. Ankara’da Batmanı temsil edecekleri için mutlu olduklarını ifade eden Ampute Spor Kulübü Başkanı Vedat Çoban, “Koronavirüs nedeniyle çok sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Özellikle biz engelli vatandaşların belki de tek sosyalleşme alanı olan sporun da kısıtlanması, hayatımızı ciddi manada olumsuz etkiledi. Ancak kulüpler olarak yaptığımız son toplantıda, tek devre ve Ankara konusunda mutabık kaldık. 20-30 Haziran tarihlerinde müsabakaların oynanması planlanıyor. İnşallah çok arzuladığımız yeşil sahalara kısa zamanda kavuşacağız” dedi. (Murat Ezgin)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.