SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

50 YILLIK KALİTE!

Batman’ın ilk akaryakıt istasyonlarından biri olan Ramada Grup Petrol, yenilenen yüzüyle yarım asırlık hizmetine aralıksız devam ediyor.

Son Güncelleme :

2021-06-21 17:08:56

50 YILLIK KALİTE!

Bayındırlık Mahallesi Özgürlük Bulvarı Karayolları Şube Müdürlüğü karşısında 1970’ten beri Batmanlıların akaryakıttaki kalitesi noktası olan Ramada Grup Petrol, Türkiye’nin en kalite ve güvenilir akaryakıtlarından olan Opet bünyesinde, hizmetini sürdürüyor. Güler yüzlü personeli, hijyen kurallarının en üst seviyede tutulduğu ve ülkenin en kaliteli akaryakıtlarının tercih edildiği benzin istasyonu, vatandaşlardan da tam puan alıyor. Opet’in Batman’daki üç şubesinden biri olduklarını belirten şirket yetkilileri Remzi Turan ve Mesut Hamidi, “Kaliteli hizmet, şirketimiz için adeta bir gelenektir. Batman’ın ilk benzin istasyonlarından biri olup bugüne kadar gelmemize vesile olan güvenilir hizmetimiz, halkımız tarafından da her zaman takdirle karşılanmıştır. Sürekli yenilenen ve günün şartlarına göre, vatandaşlara en iyisini sunmaya çalıştığımız kurumumuzda; kalite, güven, güler yüz ve hijyen değişilmez kurallarımız arasında yer alıyor. Ayrıca Opet olarak, engelli vatandaşlarımıza erişe bilirlik noktasında tam anlamıyla bir profesyonel bir hizmet vermekteyiz. Bu bağlamda 50 yıldır olduğu gibi, bundan sonrada her şeyin en iyisini hak eden Batmanlı halkı için mükemmelliği sunmaya devam edeceğiz” dediler. (Mehmet İslamoğlu)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.