SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

GARDA HES KODU KUYRUĞU

Koronavirüs önlemleri kapsamında Hayat Eve Sığar (HES) kodu ile giriş zorunluluğu bulunan Batman tren garında önündeki kuyruk, her gün tekrarlanıyor.

Son Güncelleme :

2021-09-12 16:03:30

GARDA  HES KODU KUYRUĞU

Ayrıca PCR ve aşı kartı uygulaması da kuyruğu daha da arttırıyor. Batman 'da geçen ay koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına HES kodu ile giriş zorunluluğu getirilmesi ile birlikte gar önünde yaşanan metrelerce kuyruk her gün tekrarlanıyor. Özellikle trenhareket saatlerinde gelenler, HES kodu sırasında bekliyor. Görevlilerin tüm ikazlarına rağmen zaman zaman sosyal mesafe kuralı ihlal ediliyor . Batman İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca koronavirüs salgınında vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için, kamu kurum ve kuruluşları ile özel bankalar dahil tüm bankalara HES uygulamasından alınan kod ile giriş yapılıyor. (Emrullah Biliz)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.