SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Sağlıklı yaşamın adresi

Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı Gültepe köprülü kavşağı kilim mobilya üzeri tepe plaza kat 1 daire 4 adresinde hizmet veren "Dln Sport" spor merkezi, kadınların sağlıklı ve etkin şekilde spor yaptığı, sağlıklı bir vücuda sahip olduğu adres oldu.

Son Güncelleme :

2021-12-14 14:07:36

Sağlıklı yaşamın adresi

Beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda "Dln Sport" spor merkezinin sahibi ve işletmecisi olan Dilan İpek,  Batman ve bölgenin en iyi zayıflatan spor merkezini açtıklarını söyledi. Batmanda 8 yıldır antrenörlük yaptığını ve çok sayıda kadını istedikleri vücut ölçülerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirten İpek “Merkezimiz diğer spor merkezlerinden çok farklı,  fitness  salonu değil. Kadınların kendi vücut ağırlıkları ile çalıştırıldıkları bir spor merkezi. Kadınların kendilerini evlerinde gibi  hissettikleri sıcacık bir stüdyo havasında. Spor merkezimizde tek başınıza çalışmak yok antrenör eşliğinde birebir başlayıp çalışma boyunca bu şekilde devam edip sonlandırıyoruz. Üyelerimizi duruşlarından tuttun nefeslerine kadar kontrol ediyor ve gözlemliyoruz. Her seansımız 30 dakika sürüyor bu 30 dakika ilk başta herkesin kafasında soru işareti bırakıyor. Aslında 30 dakikalık bir süre de bir sır dediğimiz ‘Interval Sistem’ vardır. Sadece kadınlara yönelik olan Spor merkezimizde yapılan bu 30 dakikalık istasyon çalışmaları tüm kas gruplarınızı çalıştırmayı  sağlayan bir egzersiz sistemidir.

Daha önce hiç spor yapmamış kadınları bile doğru ve etkili bir egzersize yönlendiren bu çalışma, hem formda kalmanızı hem de kardiyovasküler sisteminizi geliştirerek sağlıklı bir yaşam sürmenizi sağlar.

İnterval antrenman vücudu durdurmadan farklı sürelerde farklı kaslara yüklenmeler veren bir egzersiz çeşididir. Nabzın inişli çıkışlı bir ivmelenme izlediği bu sistemde ideal nabız aralığına ulaşılarak yağ yakımı konusunda başarılı sonuçlar elde edilir. Bu sihirli 30 dakika da vücudun temel kasları çalıştırılarak kuvvet kazanımı sağlıyor. 30 saniyelik sürelerde değişen istasyonlar arasında yapılan egzersiz programı ile hem kuvvette artış hem de kardiyovasküler sistemde güçlenme meydana gelir. Üyelerimize bu çalışma sistemini uygulayarak  minimum zamanda maksimum sonuç alıyoruz.

Merkezimiz de hafta içi 4 gün belirli saatlerde seanslarımız oluyor istediğiniz süre aralığında   üyelik satın alıp istediğiniz saatteki seansa yazılabiliyorsunuz” dedi.  (Hamit Ayhan)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.