SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Yurtlarda denetim

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz, Batman’da bulunan öğrenci yurtlarını tek tek denetledi.

Son Güncelleme :

2023-11-12 13:37:16

Yurtlarda denetim

Yılmaz sırasıyla; Üniversite kampüsünde bulunan Batman Kız Öğrenci Yurdunu, Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu ve Seyit Bilal Erkek öğrenci yurtlarını denetleyerek, burada idarecilerin ve öğrencilerin taleplerini dinledi. Yurt yemekhaneleri başta olmak üzere kantinleri de denetlemeyi ihmal etmeyen Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz, yurtlarda kalan öğrencilere en iyi hizmetlerin verilmesi için çalıştıklarını söyledi.

“BATMAN YURTLARI İYİ HİZMET VERİYOR”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 3 öğrenci yurdunun çok iyi şartlarda hizmet verdiğini söyledi. Yılmaz açıklamasına şöyle devam etti; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatlarıyla Batman’da yurtlarımızın bütün birimlerini denetledik. Hijyen, kalite ve idare yönetiminin hizmetlerine yerinde şahit olduk. Öğrencilerimizi ve idarecilerimizi dinleyip görüş, öneri ve taleplerini not aldık. Eksik gördüğümüz bazı noktalarında kısa zamanda giderilmesi için talimatlarımızı verdik. Batman yurt konusunda çok iyi durumda. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

“ÖĞRENCİLER BİZE EMANET”

Yurtlarda kalan bütün öğrencilerin, ailelerinden kendilerine birer emanet olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz; “Bakanlık olarak yurtlarımızı ciddi anlamda önemsiyoruz. Bütün öğrenciler bize birer emanettir. Yurtlarımızda çıkan yemeklerin kalitesi, hijyen, verilen hizmetler ve genel işleyişin eksiksiz olması için hepimiz üzerimize düşeni yapıyoruz.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzmanı Metin Yılmaz’a Gençlik ve Spor İl Müdürdü Mehmet Şafi Özperk, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Yurt İdare Şube Müdürü Servet Dursun ve yurt müdürleri eşlik etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.