SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

RAMANLI’DAN VİKİNGLERE ZİYARET

Son Güncelleme :

2024-02-24 18:23:58

RAMANLI’DAN VİKİNGLERE ZİYARET

HÜDA-PAR Batman Milletvekilli ve Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Vikingler Taraftar Grubunu ziyaret etti.

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Vikingler Taraftar Derneği'ni ziyaretin de 2.lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Petrolspor için gerekli desteğe hazır oldukları söyledi. Ziyaretle ilgili konuşan Vikingler Tribün Lideri Salih Kurt, “Batmanlı milletvekillerimiz Petrolspor ve taraftarını ligin başından bu yana yalnız bırakmıyor ve takımın şampiyon olması için her türlü desteği sunacaklarından kimsenin şüphesi olmasın. Biz de görevimiz olan tribünde her maçı şampiyonluk havasında destekleyecek ve takımımızı şampiyonluğa hazırlayacağız."

PAZAR GÜNÜ KALE ARKASINDAYIZ

Yarın saat 14.00'te Batman şehir stadyumunda oynanacak Anadolu Üniversitesi maçına da değinen Vikingler taraftar grubu tribün lideri Salih Kurt, "Kendi sahamızda ağırlayacağımız Anadolu Üniversitesi maçında kale arkasında takımımıza 90 dakika destek vereceğiz. Tüm Batmanlı futbolseverleri de Petrolspor'umuza destek için stadyuma bekliyoruz" dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.