SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

ORHAN KARTAL, TÜRKİYE ADINA JÜRİ ÜYESİ…

Batmanlı Fotoğrafçı Nijerya Fotoğraf Yarışmasında Jüri Üyeliği Yapacak

Son Güncelleme :

2024-04-01 15:00:24

ORHAN KARTAL, TÜRKİYE ADINA JÜRİ ÜYESİ…

Fotoğraf alanında çalışmaları, ödülleri ve unvanları ile uluslararası arenada büyük ilgi gören ve adından söz ettiren, Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal önümüzdeki ay içinde Uluslararası 1. Nijerya Fotoğraf Yarışmasında Sırbistan dan Borıslav Mılovanovıc, Bosna Hersek’ten Olıver Vukmırovıc, Kuzey Makedonya’dan Marjan Janevskı ve Vladımır Jovanovskı ile beraber Türkiye’yi temsilen seçici kurul, jüri üyeliği yapacak.

Uluslararası fotoğraf sanatı alanında Batman’ı ve Türkiye’yi temsil eden Kartal, 20 unvanla uluslararası alanda temsil hakkı kazandı. Kartal, Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu, Amerika Fotoğraf Derneği ve Dünya Fotoğrafçılar Birliği sponsorluğunda gerçekleşecek olan 1ST INTERNATİONAL NİGERİAN CİRCUİT CONTEST OF PHOTOGRAPHY yarışmasına da seçici kurul olarak çağrıldı.

Uluslararası fotoğraf sanatı alanında Batman’ın hatta ve hatta Türkiye’yi fotoğraf yarışmalarında temsil ederek aldığı yüzlerce ödül ve binlerce sergileme ödülünün meyvelerini vermeye başladı. Daha önce katıldığı yarışmalardan aldığı ödül sayısı baz alınarak verilen unvanlar arasından 20 unvan alarak Batman’ın adını Türkiye’de ve uluslararası alanda temsil ederek adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Yarışmanın son katılım tarihi olan 5 Nisan 2024 tarihine kadar yarışmaya katılmak isteyenler için link sayfası  https://theiaap.com/e/nigeriancircuit/

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.