SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

SERKAN RAMANLI'DAN VAN ÇIKIŞI

Son Güncelleme :

2024-04-03 16:14:06

SERKAN RAMANLI'DAN VAN ÇIKIŞI

HÜDA-PAR Batman Milletvekilli Serkan Ramanlı, Van'da seçimi kazanan Dem Parti adayı Abdullah Zeydan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti Abdullah Zeydan’ın seçilme yeterliliğine sahip olmadığına hükmedip, mazbatayı en yüksek ikinci oyu alan AK Parti adayı Abdullah Arvas'a verdi. Kararın ardından Van'da olaylar çıkarken, HÜDAPAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'dan da konuyla ilgili açıklama geldi. Ramanlı sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, Van Büyükşehir Belediyesi

seçimi yapıldıktan sonra kazanan adaya mazbatanın verilmemesi, halk iradesinin gasp edilmesidir. Aday olma niteliği yok idiyse YSK neden adaylığını kesinleştirdi? Ali Cengiz oyunlarıyla koltuk kapmak, siyasetin düşebileceği en dip çukurdur" dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.