SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

73 DÖNÜME EKİLDİ

Son Güncelleme :

2024-04-05 17:09:46

73 DÖNÜME EKİLDİ

Vali Ekrem Canalp'in himayesinde başlatılan İlimizde Yağlı Tohumlu Bitkilerin Üretiminin Yaygınlaştırılması projesi kapsamında, Beşiri ilçesine bağlı Asmadere Köyü'nde önemli bir adım atıldı. Toplam 73 dönüm tarla alanına yağlık ayçiçeği ekimi gerçekleştirilerek proje hayata geçirildi.

EKONOMİYE KATKI SUNACAK

Bu adım, bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacak. Yağlık ayçiçeği üretimi, köy ekonomisine canlılık getirecek ve çiftçilerin gelirini artıracak. Ayrıca, yerel halkın tarımsal faaliyetlerdeki çeşitliliği artırarak ekonomik açıdan daha güçlü bir konuma gelmesine olanak tanıyacak. Bu proje ile tarım sektöründe alternatif ürünlerin yaygınlaştırılması ve ekonomik çeşitliliğin sağlanması hedeflenmektedir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.