SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

GAP’TA SİLAHLAR SUSMUYOR!

Batman GAP Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşanan arbedeler bitmek bilmiyor.

Son Güncelleme :

2024-04-15 17:42:50

GAP’TA SİLAHLAR SUSMUYOR!

Batman’ın kalbi konumunda bulunan GAP Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olaylar vatandaşları bezdirdi. Kafe sayısının her geçen gün arttığı ve insan sirkülasyonun katlandığı GAP’ta, kavgalar da artışını sürdürüyor.

Neredeyse her gece bir kavga hadisesinin yaşandığı mahallede, önceki gece yaşanan tartışma yerini silah seslerine bıraktı. Kafeler Sokağı'nda iki grup arasında başlayan sözlü tartışma esnasında araçtan çıkarılan pompalı tüfekle rastgele ateş şahıslar, dakikalar içerisinde olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden emniyet güçleri, şahısların peşine düştü. Her gece bir olayın yaşandığını belirten çevredeki esnaf ve vatandaşlar, yetkililerden bölgede ek tedbirlerin alınmasını istediler. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.