SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KÖPRÜ ASFALT BEKLİYOR

Son Güncelleme :

2024-04-16 13:17:39

KÖPRÜ ASFALT BEKLİYOR

Batman Çayı üzerindeki kentin giriş-çıkış köprüsünde meydana gelen tahribatlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Tek şeritli olan ve kazaların sıklıkla yaşandığı köprü için yeni asfalt isteyen vatandaşlar, Karayolları yetkililerine çağrıda bulundular.

1995 yılında hizmet vermeye başlayan Batman Çayı Köprüsü, özellikle son yıllarda kazaların merkezine haline geldi. Batman – Bismil arasında 10 kilometrelik tek şeritli yolun duble yola dönüşmesi için geçtiğimiz yıl ilk kez adım atılırken, çalışmaların bitmesi ise yılları alacak. Duble yolla birlikte mevcut köprünün yanına yapılacak olan 330 metrelik yeni köprüye ne zaman başlanacağı ise henüz bilinmiyor. Sorunların hat safhaya ulaştığı, çözümlerin yılları alacağı bölgeye en azından asfalt yapılmasını isteyen vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulundu. Özellikle köprü üzerindeki asfaltın zarar görmesi, derin çukurların oluşması araçlarda hasara neden olurken, kazalara da davetiye çıkarıyor. Gazetemizi arayarak yetkililerden çözüm bekleyen vatandaşlar, “Çukurlardan dolayı hakimiyeti sağlamak güçleşiyor. Zaman zaman da çukurların derinlik ve kesinliği nedeniyle lastikler bile patlıyor. Buraya bir asfalt seriminin yapılması zor olmasa gerek. Bozuk yol yüzünden bir facia yaşanırsa bunun hesabını kim verecek” dediler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.