SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BU DA FUTBOL USULÜ 23 NİSAN KUTLAMASI

Son Güncelleme :

2024-04-24 16:52:27

BU DA FUTBOL USULÜ 23 NİSAN KUTLAMASI

Altınordu Batman Futbol Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla kutladı. Şut yarışması, penaltı yarışması, balon yarışması ve velilerin de yarıştığı organizasyonda renkli ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Çocukların, velilerin ve izleyenlerin çok eğlendiği organizasyonda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Abdullah Uçak, Sergen Başakçı, Zeki Bayram, Halil Aşut, Emrah Toprak, Ali Osman Uçak ve İbrahim Rüzgar gibi deneyimli bir ekibe sahip olan Altınordu Batman Futbol Okulu sık sık yaptığı çeşitle yarışmalar, etkinlikler ve üst düzey antrenman biçimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bilindiği üzere Altınordu Futbol Okulları Türkiye’nin en iyi Avrupa’nın ise sayılı futbol okulları arasında bulunuyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.