SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BOCCE’NİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programı’nda yer alan Yıldız Kız ve Erkek Bocce İl Şampiyonası sona erdi.

Son Güncelleme :

2024-05-06 16:06:14

BOCCE’NİN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Toplamda 29 okul il şampiyonasına katılım sağladı. 19 Mayıs Bocce Eğitim Merkezi’nde yapılan müsabakalarda dereceye giren okullar ilimizi ve okullarını grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandılar.

TBBDF İl Temsilcisi Ömer Durmaz, katılım sağlayan bütün okullara teşekkür etti. İl Temsilcisi Durmaz; “Yıldız kızlar 13 okul ve yıldız erkeklerde ise 16 okul olmak üzere 29 okul katıldı. Şampiyonada bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, eğitim merkezinde bizlere yardımcı olan Tesis Amiri Sayın Hıdır İçge’ye ve bütün Gençlik Spor ailesine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk katılım sağlayan ve dereceye giren bütün okulları tebrik etti.

YILDIZ KIZLAR

1- 16 Mayıs Ortaokulu

2- Şehit Öğretmenler Ortaokulu

3- Ahmet Yesevi Ortaokulu

4- İstiklal Ortaokulu

YILDIZ ERKEKLER

1- 16 Mayıs Ortaokulu

2- 100. Yıl Ortaokulu

3- Balpınar Ortaokulu

4- Yukarı Alıçlı Ortaokulu

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.