SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

TAZİYELERDE SICAK ÇORBA İKRAMI BAŞLADI

Kozluk ilçesinde taziye yemeği uygulamasının sıcak çorba ile sınırlandırılması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Son Güncelleme :

2024-05-07 16:16:13

TAZİYELERDE SICAK ÇORBA İKRAMI BAŞLADI

Cenaze sahiplerini maddi ve manevi anlamda zor duruma düşüren taziye yemeği uygulaması Kaymakam Ekrem Güngör’ ün koordinesinde İlçe ve Belde belediye başkanları, daire amirleri, kanaat önderleri, köy ve mahalle muhtarları ile yapılan toplantı sonrasında kaldırılarak sıcak çorba ikramı ile sınırlandırılmış ve yeni kurallar getirilmişti. Alınan kararlar doğrultusunda yeni kararlar tüm ilçede uygulanmaya başladı. Karara destek veren muhtarlardan Kavakdibi Köyü Muhtarı Veysi Bülbül vefat eden yengesinin taziyesinde sadece sıcak çorba ikramı yaparak, taziye evlerine gelen yeni uygulamalardan dolayı Kaymakam Ekrem Güngör’ e ve kararı alan tüm heyet üyelerine teşekkürlerini iletti. Muhtar Bülbül, büyük bir külfete son verildiğini, alınan kararların çok doğru ve yerinde olduğunu dile getirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.