USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Balpınar’da gerginlik

Merkeze bağlı Balpınar (Grésira) beldesinde elektrik sayaçlarını dışarıya almaya giden DEDAŞ ekipleri ile belde sakinleri arasındaki gerginlik, arbedeye dönüştü.

Balpınar’da gerginlik

jandarma , yol kapatan ve görevlilere direnen kalabalığı biber gazıyla dağıttı.  Ellerine aldıkları Türk Bayrakları ile yolu trafiğe kapatan belde sakinleri, jandarma ekiplerinin uyarısına rağmen yolu açılmayınca müdahalede bulunuldu. TOMA ve çok sayıda jandarma ekibinin hazır bulunduğu müdahale sırasında yol kapatan ve DEDAŞ ile Jandarma ekiplerinin beldeye girişini önlemeye çalışan Balpınarlılara tazyikli su ve biber gazı ile müdahalede bulunuldu. Müdahale sonrası belde sakinleri dağıldı. Belde sakinleri, DEDAŞ’ın elektrik sayaçlarını dışarı çıkarması durumunda istediği fiyatlandırmayı faturaya yansıtacağını ve bu nedenle yetkililerin araya girerek bir çözüm yolu bulmalarını istediler.(İsmail Güneş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
Ytexpert
Ytexpert Geçersiz zaman
medya yalanına gelmeyin LÜTFEN gerçekleri yazın orada beldenin tek isteği beldeye doğalgazın gelmesi ondan sonra sayaçmı takıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar diyorlar... BU istek neden gözler önüne serilmiyor???