USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Bu çocuklar harikaydı

Özel Basut Koleji 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılı etkinlikleri kapsamında yer alan ‘Çocuk Şenliği’ İlimiz Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bu çocuklar harikaydı

Her yıl Geleneksel olarak düzenlenen çocuk şenliği bu yıl da İl Kültür Müdürlüğü salonunda karma resim sergisiyle başladı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği resim sergisi beğeni topladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Anasınıfı 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinden oluşan halk oyunları, Türkçe ve İngilizce koro şarkıları, ritim grubu, dans gösterileri ile devam eden gecede öğrenci ve öğretmenlerine çiçekler ile başarı belgeleri verildi. Halk oyunları ekibiyle birlikte velilerde gönüllerince eğlenirken, etkinlikle ilgili memnuniyetlerini dile getiren veliler Kurum yetkililerine teşekkür ettiler. (Murat Ezgin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ