USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

A.KADİR TATLI, ENGELLİLERİN SORUNLARINI İSTANBULDA ANLATTI

Kısa adı BENGDER Batman Engelliler Derneği Başkanı Abdülkadir Tatlı, İstanbulda Şişli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelerek Engelli sorunlarını anlattı.

A.KADİR TATLI, ENGELLİLERİN SORUNLARINI İSTANBULDA ANLATTI

10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun davetlisi olarak İstanbul’a giden Bengder Başkanı Abdülkadir Tatlı, Engelliler haftası için düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Tatlı yaptığı konuşmada “İstanbul gibi bir metropolde engellilerin sesi olmak, sorunlarımızı özgürce anlatmak ve yüreklerde yer bulmak. Bu sadece bir davet değildi, bu görülmekti, bu unutulanların hatırlanmasıydı. Bizim için açılan her kapı bir mekan değil, bir umuttu ve “yalnız değilsiniz” mesajıydı” dedi.

Abdülkadir Ve Engelliler

Abdülkadir Tatlı programı düzenleyen ve BENGDER olarak kendilerini İstanbula davet eden Şişli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu yönetimine ve hocalarıyla toplantıya katılanlara teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ