USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

BATMAN’IN TANITIMI İÇİN YENİ ADIMLAR

Batman’ın tanıtımını güçlendirmek adına koordinasyon toplantısı düzenlendi.

BATMAN’IN TANITIMI İÇİN YENİ ADIMLAR
Advert

Batman’da kültürel ve sanatsal potansiyelin tanıtımını artırmak, medya görünürlüğünü güç lendirmek ve kamu kurumları arasında iş birliğini geliştirmek amacıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Batman Valiliği Toplantı Salonu’nda vali Yardımcısı Ekrem Güngör başkanlığında gerçekleşen toplantıya, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantının gündeminde; kültür ve sanat faaliyetlerinin desteklenmesi, ortak projelerin teşvik edilmesi, kurumsal iletişimin güçlendirilmesi ve dijital içerik üretiminin artırılması yer aldı.

proje OFİSİ’NİN YETKİ ALANI GENİŞLETİLDİ

Toplantıda alınan kararlardan biri de daha önce kurulan Proje Ofisi’nin yetki alanının genişletilmesi oldu. Yeni yapısıyla ofis, proje ve fon yönetiminin yanı sıra tanıtım , medya, kültür-sanat çalışmaları, sosyal projeler, veri analizi ve kurumlar arası koordinasyon konularında da aktif görev alacak.

“VERİ TEMELLİ VE ORTAK PROJELERLE İLERLEYECEĞİZ”

Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Ekrem Güngör, Batman’ın tarihi, doğal ve kültürel açıdan önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Bu potansiyelin stratejik bir yaklaşımla değerlendirilmesi gerekiyor. Ortak proje kültürünü yaygınlaştırarak ilimizi dijital platformlarda da daha görünür kılmayı hedefliyoruz” dedi.

EYLEM PLANI HAZIRLANACAK

Toplantı sonunda, kamu kurumlarının katkısıyla bir eylem planı hazırlanması ve düzenli iş birliği toplantılarının yapılması kararlaştırıldı. Bu adımla kurumlar arası koordinasyonun sistematik bir yapıya kavuşturulması amaçlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ