USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

SIK ARIZALANAN SU HATTI DEĞİŞTİRİLİYOR

Batman Belediyesi, kent genelinde altyapı modernizasyonu çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

SIK ARIZALANAN SU HATTI DEĞİŞTİRİLİYOR
Advert

Sık sık arızalanan ve korozyona uğrayan Dostlar Caddesi üzerindeki (Hürriyet, Karşıyaka ve Çamlıca) Mahallelerin içme suyu hattı yenileniyor.

vali ve belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp 'in bölgede startını verdiği menfez çalışmalarına ek olarak deforme olan ve sık sık patlayan içme suyu hattı nı da yenileriyle değiştiriyor.

aa

Yaklaşık 350 metre uzunluğunda 200'lük içme suyu boru hattının daha önce 50 santim olan derinliğini dış etkenlerden korumak amacıyla 1 metreye indirdiklerini ifade eden Batman Belediyesi, sabah saatlerinde başlattıkları çalışmayı gün içerisinde tamamlamayı planlıyor.

Hat üzerine basınç düşürücü aparatın da kullanıldığı içme suyu boru hattında, bölgede meydana gelebilecek olası arızaların da önüne geçilmesi hedefliyor. BASKİ yetkilileri, altyapı çalışması ile içme suyu iletim güvenliği artırılırken, bakım- onarım maliyetlerinin minimum seviyelere düşürüldüğünü söyledi.

a

36 personelin görev aldığı çalışmalarında, Dostlar Caddesi ve yan yolları besleyen tüm abonelerin bağlantı hatları da yenilenerek sisteme entegre edildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ