USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

İKTA-DER’DEN PAZARCIK’TA KİTAP BAĞIŞI

İnsan Kitap ve Toplum Araştırmaları Derneği (İKTA-DER), Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde çeşitli mahalle muhtarlıkları ve okullara kitap bağışında bulundu.

İKTA-DER’DEN PAZARCIK’TA KİTAP BAĞIŞI

Şair-Yazar Ahmet Sandal öncülüğünde kurulan İnsan kitap ve Toplum Araştırmaları Derneği (İKTA-DER), Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde çeşitli mahalle muhtarlıkları ve okullara kitap bağış ında bulundu.

30 Ağustos– 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte Bağdın-ı Sağir, Mehmet Emin Arıkoğlu, Şehid Nureddin Ademoğlu ve 15 Temmuz Mahalle muhtarlıkları ile Narlı Mahallesi’ndeki 26 Ocak İlk ve Ortaokulu kütüphanelerine çok sayıda kitap hediye edildi.

a

Bağış törenlerinde konuşan İKTA-DER Başkanı Ahmet Sandal, “Herkes kitap okumalı, Türkiye okumalı. Okuyan ve kendini bilen fertlerle huzurlu aile ve güvenli toplum inşa edilebilir” dedi. Sandal, projeye katkı sunanlara teşekkür ederek kitap okuma oranlarını artırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Etkinliğe Pazarcık Kaymakamı Hulusi Teke ve Belediye Başkanı Haydar İkizer de katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ