USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

YOL AÇILDI TRAFİK RAHATLADI!

Batman'ın kuzeyine adeta nefes aldıran Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, açılmasıyla birlikte sürücülerin tercihi olmaya başladı.

YOL AÇILDI TRAFİK RAHATLADI!

Özellikle ağır tonajlıların güzergâhı kullanmasıyla Batman Park AVM kavşağında trafik nefes aldı.

Batman'ın birçok bölgesinde başlatılan ulaşım ağı geniş leme çalışmalarında yetkililerin büyük önem verdiği ilk proje hayata geçirildi.  Eski Tekel Kavşağı ile Havalimanı güzergâhı arasındaki yaklaşık 5 kilometre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki bulvar tamamlanarak hafta sonu hizmete açıldı.

Açılmasıyla Diyarbakır – Van hattını kullanan ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere, Kozluk , Silvan ve yakın köylere giden birçok sürücü istikametini yeni bulvara çevirdi.

a

Ayrıca sanayi sitesi ve Gültepe Mahallesiyle de bağlantı yolları yapılan bulvar büyük kolaylık sağlarken, ilk günlerden itibaren Batman Park AVM önünde trafik yoğunluğunu da büyük ölçüde azalttı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ