USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

EK SANAYİ SİTESİ’NDE YILAN ALARMI

Batman Ek Sanayi Sitesi'nde bir aracın motor kısmına giren yılan itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak doğaya geri bırakıldı

EK SANAYİ SİTESİ’NDE YILAN ALARMI

Batman'ın Ek Sanayi Sitesi'nde sıra dışı bir olay yaşandı. Park halindeki bir aracın motor kısmına giren yılan, hem araç sahibini hem de çevredeki vatandaşları telaşlandırdı.

Olay, sanayi sitesinde aracı başında olan bir vatandaşın, motor bölümünden gelen sesler üzerine durumu fark etmesiyle ortaya çıktı.

Tehlikeli olabileceği düşünülerek yılanı kendi imkanlarıyla çıkarmak yerine Batman Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, motor kaputunu açarak dikkatli bir çalışma başlattı. Özel ekipmanlarını kullanan ekipler, yılanı bulunduğu yerden zarar vermeden çıkarmayı başardı.

Çıkartılan yılan, daha sonra ekipler tarafından yerleşim yerlerinden uzak, doğal yaşam alanına güvenli bir şekilde salındı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ