USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

CANSUYU, GAZZE’YE 400 TON ACİL YARDIM GÖNDERDİ

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Gazze’de yaşayan mazlumlara 300 ton un, 100 ton gıda ve 1000 adet temizlik, sağlık ve hijyen kiti taşıyan yardım konvoyunu Refah Kapısı üzerinden Gazze’ye ulaştırdı.

CANSUYU, GAZZE’YE 400 TON ACİL YARDIM GÖNDERDİ

14 tırdan oluşan konvoyun dağıtımlarına kısa süre içinde başlanacak.

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, “Kapı açık kaldığı sürece kardeşlerimize yardım ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu canımız bedenimizde olduğu sürece İnşallah Gazze’ye destek vereceğiz” dedi.

a

dernek , 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye aralıksız yardım sağlıyor. İç bölgede ise sıcak yemek, ekmek, içme suyu ve mutfak tüpü dağıtımları düzenli olarak sürdürülüyor.

Bugüne kadar Ürdün ve Mısır’dan 102 tır insani yardım gönderilirken, toplam 1.500 ton gıda, çadır, battaniye, sağlık ve hijyen malzemesi de bölgeye ulaştırıldı. Cansuyu, Gazze’nin ayağa kalkıncaya kadar yardım faaliyetlerini kesintisiz sürdüreceğini açıkladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ