USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

EMEKLİLERDEN VALİ CANALP’E ÇAĞRI

Batman’da son dönemde yapılan zamların ardından kahvehanelerde bir bardak çayın fiyatı 15 TL’ye yükseldi.

EMEKLİLERDEN VALİ CANALP’E ÇAĞRI

BATMAN’DA EMEKLİLER UYGUN FİYATLI ÇAY İSTİYOR

Artan fiyatlar özellikle emekli vatandaşların tepkisini çekti.

FİYATLAR EMEKLİLER İÇİN ÇOK YÜKSEK

Gazetemize ulaşan bazı emekli vatandaşlar, çay fiyatlarının mevcut ekonomik koşullarda çok yüksek olduğunu dile getirdi. Günlük hayatın önemli bir parçası olan kahvehane kültürünün bu fiyatlarla sürdürülemez hale geldiğini belirten emekliler, yeni bir düzenleme yapılmasını istedi.

Emekliler, “Bari çayın fiyatını biraz düşürseler” diyerek yaşadıkları sıkıntıyı dile getirirken, sosyal hayattan kopmamak için daha uygun fiyatlı alanlara ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

GÖZLER VALİ EKREM CANALP’TE

Sorunlara duyarlılığıyla bilinen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e çağrıda bulunan emekliler, çayı uygun fiyata içebilecekleri sosyal mekânların oluşturulmasını talep etti.

Vatandaşlar, kamuya ait alanlarda ya da belediye destekli tesislerde emeklilere yönelik uygun fiyatlı çay uygulamasının hayata geçirilmesini isterken, şimdi gözler vali Ekrem Canalp’ten gelecek olası adımlara çevrildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ