USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

CANSUYU, 310 AİLEYE ULAŞTI

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yurt içi ve yurt dışında sürdürdüğü insani yardım çalışmalarına Batman’da da aralıksız devam ediyor.

CANSUYU, 310 AİLEYE ULAŞTI

Dernek, hayırseverlerin desteğiyle yetim, dul ve muhtaç ailelere umut olmaya devam ediyor.

“KAZANCIMIZ ALLAH İÇİN VERDİĞİMİZDİR”

cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, derneğin çalışmalarını “Kazancımız Allah için verdiğimizdir” şiarıyla yürüttüklerini belirterek, gönüllere dokunmaya devam ettiklerini söyledi. Turan, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kurduklarını ifade etti.

4 BİN 760 PARÇA GİYİM MALZEMESİ DAĞITILDI

Hayırseverlerin bağışladığı çocuk montu, pantolon, kazak, elbise, bere, çorap ve okul çantasından oluşan toplam 4 bin 760 parça giyim malzemesi, durum tespiti yapılan ve Cansuyu Derneği’ne ilk kez müracaat eden 310 yetim, dul ve muhtaç aileye ulaştırıldı.

BAĞIŞ ÇAĞRISI VE TEŞEKKÜR

Yardım çalışmalarına destek olmak isteyen hayırseverlerin, bağışlarını Batman Cansuyu Temsilciliği’ne elden ve makbuz karşılığında ya da cansuyu.org.tr adresi üzerinden online olarak yapabilecekleri belirtildi. Mehmet Emin Turan, destek veren hayırseverlere, basın mensuplarına ve sahada emek veren Cansuyu gönüllülerine teşekkür ederek, “Allah razı olsun” temennisinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ