USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

GÜNLERDİR ARANIYORDU: BAKIN NEREDE BULUNDU

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak köyünde yaşayan 28 yaşındaki Nurullah Gülcan’dan günlerdir haber alınamıyordu.

GÜNLERDİR ARANIYORDU: BAKIN NEREDE BULUNDU

Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu gençten sevindiren haber geldi.

Edinilen bilgilere göre, geçen hafta ortadan kaybolan nurullah Gülcan’ın izine ilk olarak Osmaniye girişinde rastlandı. aile , genç adamın bulunabilmesi için yetkililer ve çevredeki vatandaşlardan destek istemişti.

Kayıp olarak aranan Gülcan’ın, İstanbul’un Fatih ilçesinde olduğu ortaya çıktı. Nurullah Gülcan’ın ailesini telefonla arayarak durumunun iyi olduğunu bildirdiği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan ağabeyi Ayhan Gülcan, “Kardeşimin izine geçen hafta Osmaniye’de rastlamıştık. Önceki gün bizi İstanbul’dan aradı. Ailemiz onu almak için İstanbul’a gitti” ifadelerini kullandı. Ailenin, genç adamı teslim almak üzere İstanbul’a hareket ettiği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ