USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

TESSETTÜRE ADIM ATAN GENÇ KIZLAR İÇİN ÖZEL PROGRAM

Peygamber Sevdalıları Vakfı, tesettüre giren genç kızlara destek olmak ve bu anlamlı kararlarını kutlamak amacıyla Batman’da özel bir etkinlik düzenleyecek.

TESSETTÜRE ADIM ATAN GENÇ KIZLAR İÇİN ÖZEL PROGRAM

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından gerçekleştirilecek program , "Niyet Ettim Örtünmeye, Emrin Başım Üstüne" sloganıyla yarın Batman’da yapılacak.

Toplumda manevi değerlerin yaşatılması ve tesettür bilincinin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, Tesettüre adım atan genç kızların desteklenmesi ve bu özel günlerinin anlamlı bir şekilde kutlanması hedefleniyor.

TÜM HALK DAVET EDİLDİ

Peygamber Sevdalıları Vakfı yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, tesettüre giren genç kızların yanında olmak isteyen tüm vatandaş lar programa davet edildi.

Açıklamada, “Tesettüre giren genç kızlarımız için düzenleyeceğimiz bu anlamlı programa tüm halkımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

PROGRAM YARIN DÜZENLENECEK

etkinlik , 14 Haziran Pazar günü saat 17.00’de Gültepe Mahallesi’nde bulunan Su Parkı’nda gerçekleştirilecek.

Vakıf yetkilileri, programın birlik, dayanışma ve manevi değerlerin güçlenmesine katkı sunmasını temenni ederek vatandaşları etkinliğe katılmaya çağırdı.

Advert
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ