USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

ŞANSİ, BATMAN’IN TALEPLERİNİ İLETTİ

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti.

ŞANSİ, BATMAN’IN TALEPLERİNİ İLETTİ

Ankara’da gerçekleşen görüşmede Batman’ın öncelikli ihtiyaçları, vatandaşların beklentileri, devam eden kamu yatırımları ve planlanan projeler ele alındı.

BATMAN İÇİN destek TALEBİ

Görüşmede İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman’ın gelişimine katkı sağlayacak projeler ve çözüm bekleyen konular hakkında Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a bilgi vererek destek talebinde bulundu.

 Şehrin kamu hizmetlerinden daha etkin şekilde yararlanması için yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği görüşmenin karşılıklı istişare ortamında gerçekleştiği belirtildi.

Şansi, Batman’a gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği dolayısıyla İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ