USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

PETROLSPOR’DAN BATMAN’A ÇAĞRI: BU TAKIMA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

Batman Petrolspor yönetimi, Boluspor maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PETROLSPOR’DAN BATMAN’A ÇAĞRI: BU TAKIMA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

toplantı da yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları, taraftar desteği ve satış rakamları gündeme geldi. Yönetim, özellikle Passolig, kombine, bilet ve lisanslı forma satış larının beklenen seviyeye ulaşmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

YÖNETİM VE TEKNİK HEYET BASININ KARŞISINA ÇIKTI

Necat nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen toplantıya petrolspor Kulüp Başkanı Hakan Toy, Dernek Başkanı Zeynel Abidin Nasıroğlu, Asbaşkan, Mert Nasıroğlu, basın Sözcüsü Cemal Kaya, Teknik Direktör Selçuk Şahin, takım kaptanı Gökhan Karadeniz ve Brezilyalı futbolcu Matheus Doria Macedo katıldı.

Toplantıda yeni sezon öncesi takımın durumu, transfer çalışmaları ve Petrolspor'un 1. Lig'deki hedefleri değerlendirildi.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Kulüp Başkanı Hakan Toy, transfer çalışmalarında büyük ölçüde sona geldiklerini belirterek, son iki gün içerisinde biri kaleci, diğeri kanat oyuncusu olmak üzere iki futbolcuyu kadroya dahil ettiklerini açıkladı.

Toy, yapılan takviyelerle birlikte kadronun büyük oranda tamamlandığını ifade etti.

SATIŞ RAKAMLARI YÖNETİMİ ÜZDÜ

Toplantının öne çıkan başlıklarından biri ise taraftar desteğine ilişkin rakamlar oldu.

Başkan Hakan Toy, bugüne kadar 506 kombine ve 1.034 maç bileti satıldığını, Petrolspor Passolig kartı sayısının ise 4.050 olduğunu açıkladı.

Lisanslı ürün satışlarında da beklenen seviyeye ulaşılamadığını belirten Toy, kulübe ait mağazalarda şu ana kadar 260 forma satıldığını, bunun 71'inin yetişkin, 62'sinin ise çocuk forması olduğunu ifade etti.

Toy, söz konusu rakamların yönetim olarak kendilerini üzdüğünü belirterek, Batmanlıların Petrolspor'a daha fazla sahip çıkmasını istedi.

“BU TAKIMI HEP BİRLİKTE EN İYİ SEVİYEYE GETİRECEĞİZ”

İyi bir teknik direktör ve futbolcu kadrosu oluşturduklarını belirten Hakan Toy, Petrolspor'un başarı sının yalnızca yönetimin değil, tüm batman 'ın ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Toy, taraftarlara çağrıda bulunarak takımlarına sımsıkı sarılmalarını istedi.

NASIROĞLU: ÇOK YORULDUK AMA BAŞARILAR HER ŞEYİ UNUTTURDU

Dernek Başkanı Zeynel Abidin Nasıroğlu ise Petrolspor için yoğun bir süreçten geçtiklerini belirterek, elde edilen başarıların yaşanan tüm yorgunluğu unutturduğunu söyledi.

Nasıroğlu, Batmanlılardan özellikle Passolig konusunda daha duyarlı olmalarını ve takıma tribünlerde destek vermelerini istedi.

SELÇUK ŞAHİN VE FUTBOLCULAR SORULARI YANITLADI

Toplantının soru-cevap bölümünde yönetim kurulu, Teknik Direktör Selçuk Şahin ve futbolculara yeni sezonla ilgili çeşitli sorular yöneltildi.

Takımın sezon hedefleri, kadro yapılanması, transferler ve taraftar desteği konusunda değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, Petrolspor'un 1. Lig'deki mücadelesine ilişkin mesajlar verildi.

“BOLUSPOR MAÇINDA TAKIMI ATEŞLEYİN”

Petrolspor yönetimi, bugün oynanacak Boluspor karşılaşması öncesinde taraftarlara da çağrıda bulundu.

Yönetim, tribünlerin doldurulmasını ve taraftarların maç boyunca takımı destekleyerek oyunculara güç vermesini istedi.

Petrolspor yönetimi, “Başarı hepimizin, bu mücadelede hep birlikte olmalıyız” mesajı vererek Batmanlıları takımlarının yanında olmaya davet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ