SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BİZİ İSTİLA EDİYORLAR!

Son Güncelleme :

2021-02-12 12:12:29

Bizi istila eden haçlıların istila programı şöyle: 

a.    Önce bizi, bahusus gençlerimizi dinimizden soğutuyorlar,  dine bazı hurafeleri ithal ederek dini lekeli gösteriyorlar. Böylece dinle iştigal batıl ile iştigaldir diye biliyorlar ve bu hurafeleri din adına gençlerimizin dimağına zerk ediyorlar. Elbette ki din alim ve mürşitlerin de bu icraatla milletin nazarından düşürüyorlar. Ve netice itibariyle hem din hem de dini temsil eden şahsiyetleri abesleştiriyor, itibardan düşürüyorlar.

b.    Dine ve din temsilcisine bu darbeyi vurduktan sonra İslam ülkelerinin liderlerine diktatör, zalim, vatan haini, kızıl,  gibi sıfatları isnat ederek liyakatsizlik sıfatını yakıştırıyorlar ve millete zerk ediyorlar.

c.    Dindarı ve Müslüman Liderleri milletin nazarından uzaklaştırdıktan sonra Milletle liderler arasını açıyorlar, liderleri milletten uzaklaştırıyorlar. Millet de bilmiyor ki milletin Müslüman zalim liderleri onlardan daha avladır. Evet, Saddam, Kaddafi, hatta Esat ne kadar kötü iseler ise de onların tümünden daha evladır. Zevalli millet bunu idrak etmiyordu, kötü lideriyle yaşamanın daha ehven olduğunu düşünmüyor.

d.   Ülkenin bazı evlatlarını kendilerine işbirlikçi yapıyorlar, vatan evladını karşı karşıya getiriyor, dövüştürüyor. Bunlarla beraber İslam liderlerini ya idam ettiriyor, ya vatan dışına çıkartıyorlar ve en son İslam ülkelerin iktidarını ellerine geçiriyorlar.

e.    Sonra işbirlikçileri de saf dışı ettirip ülkelerin tüm idaresini ele alıyorlar.

f.     Bu haçlıların beyan ettiğim tüm eylemleri Afganistan'da ırak'ta, Suriye'de Yemen'de Libya' da gördük, görüyoruz.

Öyle ise biz İslam ülkelerin liderlerine deriz ki, siz dine, vatana vatandaşa H. Ömer, fatih ve Salahaddin, gibi olun, millet de sizin yanınızda olsun, baba gibi olun Milet evlat gibi olsun ki biz bu müstevlilerin planlarını birlikte bozalım.

Bu gün bu müstevlilerin vatanımıza, dinimize, camilerimize, Kabamıza ve peygamberimize tahkir varı davranmalarını görmüyormuşuz, onlara tabi olan işbirlikçilerin İstanbul'da Kâbe resmini ayakaltına almaları tespit ve ihraç etmek gerekmez mi? Daha doğrusu ne zaman kendimize geliriz, benliğimizi dinimizi vatanlarımızı bu müstevlilerin tasallutundan kurtarırız…Hakka namzet ol.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI