SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

DOKTORLARI DİNLEYEN VAR MI?

Son Güncelleme :

2022-02-19 15:47:29

Daha geçen gün görev yaptıkları Aile Sağlığı Merkezlerinin elektrik faturasını bile doktorların ödediğini yeni öğrendik.

Doktorların gençlik zamanlarını heba ettiği bu meslek için hangi aşamalardan geçtiğini, aldıkları maaşların bir TPAO emeklisi kadar anca ettiğini bileniniz var mı?

Bir parmağı azıcık kesildiği için aşireti ile hastaneye koşan, her an doktora ve yanındakilerine saldıracakmış gibi duranlara hizmet vermenin bazen ne denli acı olduğunu bilir misiniz?

Onlarca sıkıntı bir yana aldıkları eleştiriler bir yana…

Doktorlar son 2 gündür eylemdeler, sağlıkçıların eylemleri 2 gündür devam ediyor lakin çok ses getirmediği için halkın çoğu bundan habersiz.

Randevu alacağımız zaman hastane görevlisi tarafından "o gün grev olacak randevu bulamazsınız." şeklinde uyarıldığımız tarih.

Koca ülkede mhrs sisteminin leşliği yüzünden zaten randevu alamıyoruz bir de üstüne doktorlar grev yapıyor.

Biri de çıkıp "yahu bu insanların derdi ne, neden grev yapıyorlar, istekleri ne?" diye sormuyor.

Millet randevu kuyruğu oluşturuyor bizimkiler hala "top10 anime economy" diye geziniyor etrafta.

Şu insanları dertleri neymiş sorsanıza kardeşim.

Sormazlar ama konuştuklarından da en iyisini bilirler…

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI