SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

HEPİMİZİN EVLADISIN KIZIM

Son Güncelleme :

2019-05-02 11:11:46

Öncelikle geçen hafta İstanbul’da 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden kişi ve kişileri kınıyorum, lanetliyorum ve kızın acılı ailesine sabır diliyorum ve satırlarıma başlıyorum: “Ey insanlığa leke süren cani, vahşi yaratıklar. Sizinle aynı insan olma sıfatını taşıdığım için yüce Allah’tan af diliyorum. Artık dünyadaki yaşama pes dedirtecek kadar insanlık kavramını ayaklar altına aldınız. Yazıklar olsun,yazıklar olsun,yazıklar osun. Sizin hakkınız cezaevi evi değil, hakkınız olan bulunduğunuz ilin merkezi yerinde gelen giden herkes tarafından taşlanmanızdır. Yüce Allah Kuran’ı Kerimde şöyle buyurmaktadır: “Sakın zinaya yaklaşmayın, çünkü o, bir hayasızlıktır ve çok kötü bir yoldur’’ İsra süresi.

Sizin gibi canilerin yüzünden çocuklarımıza nasıl güvenli bir yerde yaşadığımızı söyleyebiliriz. Sapık ruhlu kişiler katillerden daha tehlikelidir. Bunlar bir kişinin değil  bütün ailenin hayatını karartıyorlar. buradan devlet yetkililerine sesleniyorum: “Bütün ülke insanları önünde bu sapıklara en ağır cezayı verin. Verin ki hem insanları hem de o acılı ailenin belki biraz acısını dindirirsiniz. Aksi halde bu acı o aile ile beraber mezara gider. Bu olayı duyan bütün insanlara sesleniyorum: “Lütfen kendimizi 2 dakika bu kız çocuğunun ailesinin yerine koyalım, ve tepkimizi haykıralım ki belki bizde onların acısına ortak oluruz. Nijerya kadar olamıyor muyuz? 10 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz eden 63 yaşındaki bir adam recm (taşlayarak öldürme) cezasına çarptırlmış, burası da Müslüman bir ülke burada da uygulansın. Bundan daha acı bir durum var mı? Soruyorum size? Allah’a emanet olun.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI