?>

12. TÜPRAŞ ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

TÜPRAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. kez düzenlediği çocuk şenliği ile kutladı

YAŞAM - 1 yıl önce

Geleneksel hale gelen TÜPRAŞ Batman Rafinerisi Çocuk Şenliği’nde 1.500’ü aşkın çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden keyifli etkinliklerle kutladı.
TÜPRAŞ Batman Sosyal Tesisleri'nde geniş katılımlı etkinliklerle kutlanan şenlikte 7-11 yaş arası 1.500’ü aşkın öğrenci ve Batman Rafinerisi çalışanlarının çocukları buluştu.
Batman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleşen etkinlikte, Batman Valisi’nin eşi Dr. Ayten Canalp, Batman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve eşi Zeynep Demir ile TÜPRAŞ yöneticileri hazır bulundu.
Organizasyonda ağırlıklı Batman'dan olmak üzere İzmit, İzmir, Kırıkkale rafinerilerinden gelen 70 kişilik TÜPRAŞ gönüllü ekibine 70 öğretmen eşlik etti.
GÜÇLÜ BİR İŞBİRLİĞİ
Etkinlik sürecinde çocuklar okullarından öğretmenleri ve TÜPRAŞ gönüllerinin rehberliğinde alınarak, TÜPRAŞ Batman Rafinerisi sosyal tesislerindeki eğlence alanına getirildi ve aynı şekilde, gün sonunda okullarına teslim edildi.
Koç Topluluğu bünyesindeki başarılı projelerin belirlendiği "En Başarılı Koçlular"da da ödül alan toplumsal gelişim projelerinden biri olan etkinlik, Batman Valiliği'ni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü, çevre okul yönetici ve öğretmenlerini, sivil toplum kuruluşlarını, TÜPRAŞ gönüllerini ve ailelerini buluşturan güçlü bir iş birliği örneği oluşturuyor.
25 BİN ÇOCUĞA ULAŞILDI
TÜPRAŞ’ın ilk günden bu yana büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği toplumsal gelişim projelerinden biri olan 23 Nisan Batman Çocuk Şenliği, uzun yıllardır Batman halkıyla bütünleşen bir etkinlik haline geldi. Çevre okullardan öğrencileri ve rafineri çalışanlarının çocuklarını ağırlayan şenliklerde bugüne dek 25 bine yakın çocuk misafir edildi.
Çocuklar TÜPRAŞ tesislerinde kurulan oyun parklarında animatörler ve sahne şovları ile keyifli saatler geçirdi
TÜPRAŞ Batman Rafinerisi Tesislerinde kurulan, animatörlerin çeşitli etkinlik ve sahne gösterileri sergilediği şenlik meydanında çocuklar, birbirinden keyifli oyuncaklarla ve ikramlarla doyasıyla eğlendikleri bir gün geçirdiler. 23 Nisan’a özel olarak tasarlanan, Atatürk’le birlikte hatıra fotoğrafı çekimiyle de günü ölümsüzleştirdiler.
Haftanın Öne Çıkanları

GOLDEN HORN BRASS’DAN KONSER

2024-04-21 14:53 - KÜLTÜR

YENİ NÖROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

2024-04-21 12:56 - SAĞLIK

CERRAHİ ONKOLOJİ UZMANI HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2024-04-22 14:51 - SAĞLIK

BATMANLILAR STADYUMA SIĞMADI

2024-04-22 16:23 - SPOR

EKREMOĞLU: BİR YILDA 426 MİLYON TL KREDİ VERDİK

2024-04-19 17:18 - RÖPORTAJ

TARTIŞMALARA RAMANLI’DA DAHİL OLDU

2024-04-20 14:58 - SİYASET

BATMANA RUS GELİN

2024-04-19 13:19 - YAŞAM

AB FRIT SAHASININ AÇILIŞI YAPILDI

2024-04-23 16:43 - SPOR

BATMANA 11 MİLYAR 524 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI

2024-04-18 14:27 - EKONOMİ

BATMAN BELEDİYESİ’NİN BORCU AÇIKLANDI

2024-04-18 16:49 - GÜNDEM

İlgili Haberler

REKTÖR DEMİR’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

14:42 - YAŞAM

YETİMLER VAKFI 160 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITTI

19:25 - YAŞAM

60 YENİ ÇEŞİT TESCİLLENDİ

11:36 - YAŞAM

İHH’DAN 355 YETİME BAYRAMLIK SEVİNCİ

14:46 - YAŞAM

BERECELİ'DEN BATMAN HALKINA SELAM VAR

11:43 - YAŞAM

Günün Manşetleri

ESKİ MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ

22:53 - GÜNDEM

ÇEVRECİLER TEPKİLİ: BU KADARI DA FAZLA

18:08 - GÜNDEM

İHD BATMAN ŞUBESİ 689. HAFTADA KAYIPLARI ANDI

16:29 - GÜNDEM

NASIROĞLU, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITTI

16:27 - SİYASET

İNSAN HAKLARI DERNEĞİ SEÇİME GİTTİ

13:47 - GÜNDEM