?>

150 KAHRAMANA PLAKET VERİLDİ…

Kahramanlar unutulmadı!

SAĞLIK - 5 yıl önce

Covid-19 salgını nedeniyle gece gündüz görev yapan Doktor, Hemşire, Temizlik görevlisi ve özel güvenlik görevlileri, başarı belgesi ve plaketle ödüllendirildi. Korona virüs salgınında fedakarca çalışan İlimizdeki sağlık görevlileri, plaket ve başarı sertifikasıyla ödüllendirildi. Bölge Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen törene Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Başsavcı Ömer Mete, Garnizon Komutanı Albay İhsan Kaplan, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Çevre-Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Çınar, AK Parti İl Başkanı avukat Akif Gür, Vali Yardımcısı Ramazan Fani ve bazı yöneticiler katıldı.

“KAHRAMANLARA BORÇLUYUZ”

İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Görevlerinin başından ayrılmayan ve baba, anne, kardeş ve evlattan daha fazla hastalara bakan sağlık çalışanlarının, emeklerinin inkar edilemeyeceğini belirterek “doktordan temizlik görevlisine kadar bu kahramanlarımızın hepsine şükran borçluyuz. Hiç bir zaman unutulmayacaklar. 5000 çalışanımızla korona virüsle mücadelemize devam edeceğiz. Bu süreçte ihtiyaçlarımızı karşılayan başta Valimiz ve Milletvekilimiz olmak üzere bize destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz” dedi.
ÖZDEMİR: ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİ HASTANENİN İSMİ ONAYLANACAK
Milletvekili Özdemir, 440 yatak kapasiteli yeni hastanenin Bölge Devlet Hastanesiyle birleştirileceğine ifade ederek: "Araştırma ihtisas hastanesinin yazısı Sağlık Bakanlığına yazıldı. Çarşamba günü büyük bir ihtimalle yeni hastanemizin ismi onaylanacak. Ayrıca 500 yatak kapasiteli yeni hastanenin de inşaat ihalesinin gerçekleşmesi için de çaba sarf ediyoruz" dedi.

“500 ÇALIŞAN ADETA SAVAŞIYOR”

sağlık çalışanlarının zahmetli ve yorucu bir tempoyla çalıştığına işaret eden Vali Hulusi Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün burada bir hakkı teslim etmek istiyoruz. Aylardır özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını yürekten kutluyoruz. Sağlık çalışanlarımız için anı sürecine bir kayıt düşelim dedik ve kayıt altına aldık. Yaklaşık 500 civarında sağlık çalışanımız bu savaşı ilk günkü kararlılıkla sürdürüyor. Pandemi, İl Hıfzıssıhha Kurulu ve tüm kurumlar dahil mahalle muhtarına kadar gece sabahlara kadar çalıştığımız oldu. Ancak ön cephede sağlık çalışanları oldu. Yüzlerce araçla hastalar evlerinde kontrol edildi"
Haftanın Öne Çıkanları

HASTANE GİBİ DİŞ POLİKLİNİĞİ

2020-11-09 14:16 - SAĞLIK

Dünya geneli korona virüste son durum

2020-11-14 12:17 - DÜNYA

BATMAN'DA FECİ KAZA

2020-11-11 20:14 - YAŞAM

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-11-10 09:49 - KÜLTÜR

BATMAN’IN TARIMI KONUŞULDU

2020-11-11 14:59 - SİYASET

“YEŞİLE VE AĞACA ÖNEM VEREN TEK PARTİYİZ”

2020-11-11 12:48 - SİYASET

MHP’Lİ ERDEM “ALLAH’INA KURBAN BATMAN”

2020-11-15 16:32 - SİYASET

TEKSTİL İŞÇİLERİNİN CAN PAZARI

2020-11-09 21:18 - GÜNDEM

MHP’de kongre hazırlığı

2020-11-13 14:23 - SİYASET

‘HER ŞEY EĞİTİM’ İÇİN

2020-11-10 10:46 - EĞİTİM

İlgili Haberler

BAYRAMDA ŞEKER VAR AMA SINIR DA VAR

12:01 - SAĞLIK

BAYRAM SOFRASI SADECE LEZZET DEĞİL, SAĞLIK DA SUNMALI

12:50 - SAĞLIK

SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN İLK ADIM

14:09 - SAĞLIK

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN E-RAPOR UYGULAMASI

13:47 - SAĞLIK

YAZ SICAKLARINA DİKKAT!

15:05 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

BATMAN’DA BIÇAKLI SALDIRI

21:12 - ASAYİŞ

BATMAN'DA ROBOTLAR YARIŞIYOR

17:07 - TEKNOLOJİ

GAZZE SOYKIRIM ABLUKASINA TERKEDİLEMEZ

16:40 - GÜNDEM

BUĞDAY VE ARPA DÜŞÜNDÜRÜYOR!

16:32 - YEREL

MAKSAT GERÇEK BARIŞSA DESTEKLİYORUZ

16:18 - SİYASET