?>

30 branşta spor kursları açılacak

SPOR - 6 yıl önce

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ‘İl Spor Merkezleri’ bünyesinde açtığı yaz kurslarında, başvuru yapan 07-18 yaş arasındaki bütün çocuk ve gençlerin faydalanacağı belirtildi. Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘İl Spor Merkezleri’ ve Milli Eğitim Bakanlığının ‘Hayat Boyun Öğrenme’ programları çerçevesinde koordineli bir şekilde açtıkları yaz kurslarında yaklaşık 30 branşta, yüzlerce kadrolu, sözleşmeli ile ek ders karşılığında antrenör görev yapacak.  
HEDEF, YAZI SPORLA GEÇİRMEK’
Her yıl İl Spor Merkezlerindeki spor kurslarına, binlerce kayıt aldıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, hedeflerinin Batman ve ilçelerdeki tüm çocuk ve gençlerin yaz tatillerinde spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi.  İl Müdürü Eren; “Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in sınırsız olarak destek verdiği yaz kurslarında kayıtlarımız aralıksız devam ediyor.  07-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerimiz İl Müdürlüğümüzün Spor servisinde kayıt yaptırabileceği gibi, ilçelerimizde ve spor tesislerimize de başvuru yapıp bilgi alabilir. Kısa zamanda tüm kurslarımızın açılışını yapacağız. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip iller arasında olmamızdan dolayı, kayıt ve kontenjan konusunda hiç kimsenin kafasında soru işretleri kalmasın. Spor yapmak isteyen herkesin kaydını alacağız. 07-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerimizin yanı sıra, belirli program ve uygunluk durumuna göre modern tesislerimizde yetişkinlere de spor yapma fırsatı sunacağız.” diye konuştu. 

“MODERN TESİSLER YAZ KURSLARINA HAZIR”

Batman Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tüm modern tesisler spor kursları için hazır hale getirildi. Batman’daki açık ve kapalı spor tesislerinin Türkiye’deki örnek tesisler arasında olduğunu belirten Eren; “Özellikle Batman Stadyumunun yanı sıra, 12 ay hizmet verecek tam olimpik kapalı yüzme havuzu, içinde 5 kapalı spor salonu bulunan çok amaçlı spor salonu, 19 Mayıs’ta bulunun 3 adet nizami sentetik futbol sahası, 19 Mayıs Spor Salonu, atletizm pisti, Aydınkonak semt sahası, bazı okullarımızın spor salonları ve ilçelerimizdeki açık ve kapalı spor salonlarından aktif olarak 7-24 faydalanacağız. Tam donanımlı tesislerimiz yaz kurslarına hazırdır.” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Meşhur şarkının klibi çekildi

2019-06-14 17:05 - MAGAZİN

OSKAR ET LOKANTASI YENİLENDİ

2019-06-10 16:45 - TEKNOLOJİ

KAHREDEN ÖLÜM!

2019-06-14 15:20 - GÜNDEM

CİNNET

2019-06-14 15:21 - GÜNDEM

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VEFAT ETTİ

2019-06-08 20:01 - GÜNDEM

Korkunç olay! Önce eşini öldürdü, sonra intihar etti

2019-06-13 21:31 - YAŞAM

DÜNYA DÖNER TÜRKİYE’DE 86 ŞUBESİNİ BATMANDA AÇTI

2019-06-09 14:08 - YAŞAM

3 MAYMUN DİYOR Kİ; TIŞTÉ ÇU NEDE DU,

2019-06-13 09:33 - GÜNDEM

KARA HABERLER

2019-06-09 14:38 - GÜNDEM

TARİHİ GÜN...KAPAKLAR KAPATILIYOR!

2019-06-09 16:18 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

PETROLSPOR’DAN ÜÇ TRANSFER

16:04 - SPOR

BATMANLI ATLET, AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

12:08 - SPOR

800 FUTBOLCU ADAYI EĞİTİMDE!

14:34 - SPOR

2026 DÜNYA KUPASI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

15:43 - SPOR

6. SEZONDA KUPA ŞİMŞEKSPOR’UN!

16:35 - SPOR

Günün Manşetleri

KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK

18:22 - GÜNDEM

YENİ HATLAR VE GÜZERGÂHLAR GELİYOR

17:25 - GÜNDEM

EN SICAK İL BATMAN OLACAK

17:19 - GÜNDEM

GENÇLİĞİMİZİ UYUŞTURUCU BATAKLIĞINDAN KURTARALIM

17:12 - GÜNDEM

ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR

17:07 - GÜNDEM