?>

Aileler arasında barış sağlandı

Uçar ve Yılmaz aileleri arasında bulunan husumet ‘Barış Yemeği’ ile son bulurken, burada konuşan DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, barışın önemine değindi.

YAŞAM - 2 yıl önce

Batman Gülistan Caddesi’nde 30 Temmuz günü çıkan kavgada Ferhat Uçar adlı gencin yaşamını yitirmesi olayına ilişkin Yılmaz ve Uçar aileleri arasında başlayan husumet Roza Düğün Salonu’nda verilen barış yemeği ile son buldu. Barış yemeğine Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, siyasi parti temsilcileri, Yılmaz ve Uçar ailelerinin fertleri katıldı.   

BU YÜK HEPİMİZİN

Burada konuşan DBP Eşgenel Başkanı Keskin Bayındır,  barışın sağlanmasında katkısı olanlara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Barışın önemine değinen Bayındır, “İçimizi yakan ailelerin birbirine girmesi ve gencecik insanların yaşamını yitirmesidir. Batman halkı kadim bir halk. Bu halk öncülük etmeli. Bu tür olaylar ile gündeme gelmemeli. Bu yük hepimizin. Hep birlikte yurtseverliği, birbirimizi sevmeyi aşılayacağız. Bu kutsal pratikten hepimiz üzerimize düşeni yapalım” dedi.   Ardından konuşan İmam Hüseyin Taş, barışın önemli olduğunu belirterek, katkı sunanlara teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından aileler tokalaşarak barıştı. Aile fertleri burada yaptıkları kısa konuşmada barışta emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için herkesin üstüne düşeni yapması gerektiğini kaydetti.
Haftanın Öne Çıkanları

İstiklal Ortaokulu dijital platformda şampiyon oldu

2023-11-12 13:21 - TEKNOLOJİ

İlk destek Alo Tevşo esnaflarından

2023-11-12 13:13 - TEKNOLOJİ

İnternet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı

2023-11-14 14:20 - TEKNOLOJİ

Cansuyu yardımları sürüyor

2023-11-15 15:49 - DÜNYA

Öldürülen kardeşler yeniden gündemde

2023-11-13 17:34 - GÜNDEM

Hasankeyf Yolu’nda kat sayısı düşürüldü

2023-11-15 10:38 - YEREL

Başarılı Müdür Değişti

2023-11-15 10:37 - YEREL

2 Girişimsel Radyoloji Uzmanı göreve başladı

2023-11-15 17:29 - SAĞLIK

Ekmen, mevsimlik tarım işçilerini gündeme getirdi

2023-11-13 17:06 - SİYASET

BİNA ÇÖKTÜ, KEPÇE OPERATÖRÜ SON ANDA KURTULDU

2023-11-10 20:33 - GÜNDEM

İlgili Haberler

MİNİKLERDEN ANNELERİNE DUYGU DOLU SÜRPRİZ

17:24 - YAŞAM

KURBANLIK FİYATLARINDA BÜYÜK ARTIŞ YOK

16:18 - YAŞAM

DOĞA, SPOR VE MÜZİK: GERCÜŞ BAHARI BÖYLE KARŞILADI

12:47 - YAŞAM

SÖZLEŞMELİ PERSONELE 24 HAFTA DOĞUM İZNİ HAKKI

10:53 - YAŞAM

OTİZM.GOV.TR PLATFORMU ERİŞİME AÇILDI

13:43 - YAŞAM

Günün Manşetleri

ŞAMPİYONLUK KUPASI İLK BATMAN GAZETESİ’NDE

19:29 - GÜNDEM

BATMAN ŞOFÖRLER ODASI’NDAN HİZMET HAMLESİ

18:11 - YEREL

ANNELER GÜNÜNDE BİLMEK’TE RENKLİ BULUŞMA

17:38 - YEREL

FİNİŞ ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

16:36 - GÜNDEM

VALİ CANALP: ANNELER HAYATIN SESSİZ KAHRAMANLARIDIR

16:25 - YEREL