?>

BAŞARAN: MİSYONUMUZ DA VİZYONUMUZ DA İNSAN ODAKLI

YAŞAM - 2 yıl önce

Yedi Hilal Derneği Batman Şube Başkanı Ahmet Başaran ve Başkan Yardımcısı Mehmet Eraslan Gazetemizi ziyaret etti. Başaran, Dernek faaliyetlerini ve başlatmış oldukları yaz etkinliklerine ilişkin gazetemize açıklamada bulundu. 
KUSRLARIMIZ DAHA ÇOK GENÇLERE YÖNELİK
Dernek bünyelerinde yaz kursları için start  verdiklerini belirten Başaran; “Dernek binamız geniş bir alana sahip olup, muhtelif kursların faaliyeti için gerekli bir donanıma sahiptir. Derneğimiz için samimiyet ve ihlasla çalışıyoruz. Her yıl çeşitli kurslar açarak  ve özellikle gençlerimizi bu kurslarda değerlendirmeye gayret ediyoruz.
ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Tüm çabamız onları sokaktan çekerek kendisine, ailesine ve topluma yararlı bir nesil olmalarına karınca kararınca katkı sunmaya çalışmaktır. İnşallah muvaffak oluyoruzdur. Dernek yönetimimiz ve üyelerimiz ile birlikte toplum ve insanlık yararına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Misyonumuz da vizyonumuz da insan merkezli olup, topluma faydalı olmaya çalışıyoruz.
KAPASİYETİ BÜYÜTÜYORUZ
Bu sene de yine çeşitli kurslar açmış bulunmaktayız. Kayıtlarımız 30 Haziran 2023’e kadar devam edecektir. Geçen sene 70 kişiye kurs vermiştik, bu sene hedefimiz bunu 200’e çıkarmaktır. Derneğimiz kapasitesinde 8 eğitim sınıfı olup, bunun 5’ini yaz kurslarına ayırdık. Beş sınıf halinde yaz etkinliklerimize devam edeceğiz. Yaz kurslarımızla geçlerimize ve kadın kardeşlerimize sanat, kültür, din, resim, eğitim, el sanatları, bindallı Kuran-ı Kerim, Arapça alanlarında hizmet vereceğiz. ayrıca çocuk bakım kursunu açmak için de çalışmalarımız devam ediyor ” şeklinde konuştu.
GIDA VE GİYSİ YARDIMI YAPTIK
Başaran, yaklaşan Kurban Bayramı ile ilgili de ailelere dernek olarak gıda yardımında bulunduklarını ve 50 yetim çocuğa ayakkabı hediye ettiklerini, yaklaşık 200 gence de bayramlık elbise takdim ettiklerini söyledi.
TÜM İLÇELERDE ŞUBE AÇIYORUZ
Sosyal sorumluluktan hiçbir zaman kaçmadıklarını, kendilerine düşen görevi ziyadesiyle de yapmaya hazır olduklarına vurgu yapan Başara,  Kurban Bayramından sonra bütün ilçelerimizde de şube açarak daha kapsamlı ve geniş bir yelpazede hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.
Haftanın Öne Çıkanları

ERKAN ŞENSES: KAYYUM ATAMASINA SON VERİLMELİDİR

2023-06-18 17:51 - RÖPORTAJ

BATMANLI ZEKERİYA KAYA, BAKAN YARDIMCISI OLDU

2023-06-23 10:55 - GÜNDEM

20 BİN METREKARELİK ALAN PARK OLACAK

2023-06-22 17:13 - YEREL

BEŞİRİ'YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI YAPILACAK

2023-06-22 14:04 - YEREL

BATMAN'DA EKMEĞE ZAM GELDİ

2023-06-23 10:56 - GÜNDEM

BELEDİYE TANDIRLARI YENİLENİYOR

2023-06-20 16:32 - YAŞAM

ENES KILIÇ NEREDE?

2023-06-20 17:09 - GÜNDEM

EKMEN; “ZEKERİYA KAYA’YI GÖRMEKTEN ÇOK MEMNUNUZ”

2023-06-23 17:42 - YEREL

BAŞARAN: MİSYONUMUZ DA VİZYONUMUZ DA İNSAN ODAKLI

2023-06-23 18:05 - YAŞAM

DOLAR VE EURO YÜKSELİŞTE

2023-06-23 10:02 - EKONOMİ

İlgili Haberler

HAYRAT’TAN ÖĞRENCİLERE KIŞ DESTEĞİ

16:21 - YAŞAM

BATMAN’DA 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

15:45 - YAŞAM

TÜRKAB’TAN ÖĞRENCİLERE KIŞLIK DESTEK

14:11 - YAŞAM

KAYIP AİLELERİ 709. KEZ ADALET TALEP ETTİ

14:23 - YAŞAM

KOLON BOŞLUĞUNA DÜŞEN YAVRU KEDİLER KURTARILDI

11:09 - YAŞAM

Günün Manşetleri

FARKINDA OLMADAN YUTTU, ÖLÜMDEN DÖNDÜ

16:55 - SAĞLIK

LEZZET ŞÖLENİ BATMAN’DA KAPILARINI AÇTI

16:52 - GÜNDEM

TARİHİ ALT GEÇİT KAPATILDI

16:50 - YEREL

BATMAN EKİBİ ARTIK SİİRT’E GİTMEYECEK

16:48 - YEREL

HİZMET-İŞ: İŞÇİNİN SESİ ARTIK DUYULACAK

16:45 - YEREL