?>

BENZİNE DÖNÜŞ

EKONOMİ - 3 yıl önce

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlarla birlikte sürücüler, daha önce tasarruflu olan LPG’den vazgeçip yeninden benzine yeniden yöneldiler.  Sürücüler benzin ile LPG arasındaki fiyat farkının azalması nedeni ile benzin kullanımının araç için hem tasarruflu ve hem de daha kullanışlı olduğunu belirtiyor.
"BU ZAMLARA BİR ÇÖZÜM BULUNMALI"
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların işlerini olumsuz etkilediğini söyleyen taksi şoförü Rahmi Akkaya, bu zamlara derhal bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Taksiye binmenin lüks olarak göründüğüne dikkat çeken Akkaya, "Taksiciler olarak şu an çok zor durumdayız, giderlerimizi karşılayamayacak duruma geldik. Tabi sadece zamlar akaryakıta gelmedi ama biz çok zor durumda kalıyoruz. Şu an yürüttüğümüz bu işimizi de bırakamıyoruz. Bu zamlara bir çözüm bulunmalı, çünkü vatandaş da artık taksiye binmeyi lüks olarak görüyor, bu duruma gelmiş. Müşteriye fiyatlara zam geldi dediğimizde onlar da zor durumda, veremiyor." ifadelerini kullandı.
"MÜŞTERİLER ARAÇLARINDA OTOGAZ YERİNE BENZİN KULLANMAYA BAŞLADI"
Akaryakıt fiyatların gelen son zamlardan sonra, LPG ile benzin arasındaki farkın kapanmasıyla müşterilerin artık LPG yerine benzini tercih ettiklerini belirten işletme müdürü Cezmi Yıldız, "Otogaza gelen son zamlardan sonra müşteriler araçlarında otogaz yerine benzin kullanmaya başladı. Çünkü LPG ile benzin fiyatları arasındaki fark gittikçe kapandı. Müşterilerin tercihi nedeni ile LPG satışlarımızda ciddi oranda düşüş yaşanıyor. Çünkü benzin LPG'ye göre hem tasarruflu geliyor müşteriye ve hem de aracı çok yıpratmıyor" şeklinde konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMANDA KANLI SOYGUN

2022-01-24 13:09 - GÜNDEM

VEYSİ ONUR, HAYATINI KAYBETTİ

2022-01-20 11:24 - YEREL

ÖRNEK DAVRANIŞ

2022-01-25 16:11 - YEREL

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSAT SAHALARININ DEVİR İHALESİ

2022-01-21 16:10 - TEKNOLOJİ

BESOB Başkanı Kaplan “Esnaflar kepenk kapatabilir”

2022-01-20 17:07 - YEREL

Eğitim Bir-Sen, ilk yarı dönemi değerlendirdi

2022-01-21 14:56 - EĞİTİM

Real Konak Hotel, Bilişim Kongresinin Sponsoru Oldu

2022-01-21 14:59 - YEREL

Motosiklet kazası

2022-01-25 13:33 - YEREL

Gercüş’te de durum aynı

2022-01-26 15:31 - YEREL

HÜDA-PAR; CAMİLERDE ARTAN HIRSIZLIK VAKALARI ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ

2022-01-23 15:58 - SİYASET

İlgili Haberler

BENZİN VE MOTORİNE TARİHİ ZAM

11:40 - EKONOMİ

PETROL FİYATI 75 DOLAR SEVİYESİNDE

10:58 - EKONOMİ

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

10:13 - EKONOMİ

DÖVİZ KURLARI HAREKETLİ

10:09 - EKONOMİ

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELDİ

11:44 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

ANIZ YAKANLARA AĞIR CEZALAR GELİYOR

17:02 - GÜNDEM

12 KM YENİ ALTYAPI HATTI HEDEFİ

16:57 - YEREL

BUĞDAY YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ

16:51 - YEREL

EKREMOĞLU’NDAN GAZETEMİZE ZİYARET

16:49 - YEREL

ONURLU BİR ÜCRET İSTİYORUZ

16:37 - YEREL