?>

KENETLENDİK GELİYORUZ!

Hafta içerisinde taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların kenetlenme çağrısı Fatsa karşısında meyvesini verdi.

SPOR - 5 yıl önce

Soğuk havada oynanan karşılaşmada binlerce taraftarının desteğiyle Fatsa Belediyespor’u 86’da vuran Petrolspor, altın değerindeki üç puanı hanesine yazdırdı.
Doksan dakika boyunca üstün oynadığı karşılaşmada Karadeniz ekibini Aykut Çift’in 86’da attığı golle deviren Petrolspor, şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinden Kütahya Belediyespor’un evinde puan kaybetmesiyle adeta bayram sevinci yaşadı.
Bu galibiyetle birlikte puanını 43’e yükselten temsilcimiz, ikinci sıradaki Kütahya Belediyespor ile puan farkını 7’e çıkardı. Üçüncü sıradaki Nevşehir Belediyespor ile Artvin Hopaspor maçı ise yağış nedeniyle ertelendi.

86. DAKİKADA STADYUM BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

1,5 ay aradan sonra Batman Şehir Stadyumu’nda taraftarıyla buluşan Petrolspor, konuk ettiği Fatsa Belediyespor’a karşı maça hızlı başladı. Oyun hakimiyetini eline alarak oyunu rakip alana yıkmayı başaran temsilcimiz, üstün oynadığı ilk devrede aradığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Soğuk hava ve kaygan zemin nedeniyle pas ataklarının sıklıkla yaşandığı karşılaşmanın son anına kadar galibiyet arzusunu sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, dakikalar 86’yı gösterdiğinde Samet Aydın’ın ceza sahasına açtığı ortada golcü oyuncusu Aykut Çift’in kaydettiği kafa golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Rakibinin son dakikalarda gösterdiği direnci bu golle yıkan Petrolspor, stadyumu adeta bayram yerine dönüştürdü. Müsabakanın sonuna eklenen 4 dakikalık uzatmada skoru korumayı başaran Petrolspor, tek golle üç puanı alarak şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

YILDIRIMSPOR KÜTAHYA’DAN DA PUAN ALDI

Kütahya Belediyespor ve Nevşehir Belediyespor’a karşı çetin bir şampiyonluk mücadelesi veren Petrolspor’a 19. haftada en güzel haber Kütahya’dan geldi. Geçtiğimiz hafta Petrolspor’u evinde son dakikadaki penaltı golüyle deviren Bursa Yıldırımspor, bu hafta da deplasmanda karşılaştığı Kütahya Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak zirvedeki takımlardan puan almaya devam etti. Yıldırımspor’un Kütahya’ya kaybettirdiği iki puan, Petrolspor’un en yakın rakibiyle puanı farkını 7’e çıkarmasıyla Batmanlı taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Öte yandan 34 puanla üçüncü sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’un Artvin Hopaspor ile oynaması gereken karşılaşma yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edildi. Bu nedenle temsilcimiz, bir maç eksiği olan Nevşehir ile de arasındaki puan farkını 9’a çıkarmış oldu.

“GALİBİYET HERKESE ARMAĞAN OLSUN”

Alınan galibiyetin son derece önemli olduğunu belirten Petrolspor basın sözcüsü Mehmet Emin Çelik, alınan galibiyeti bütün taraftarlara ve Batmanlılara armağan ettiğini söyledi. Çelik yaptığı açıklamada; “Biz sahamızda 3 puan kazanırken, rakibimiz Kütahya Belediyespor takımının sahasında puan kaybetmesi bizler için daha çok önem arz etti. Liderliğimizi sürdürmenin keyfini yaşarken, aradaki puan farkı tekrar 7ye yükseldi. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Amacımız bu sezon takımımız 2. Lige çıkarmaktır. Herkesi canı gönülden kutluyorum.” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

PTT BİNLERCE MEMUR ALACAK

2022-01-20 07:33 - GÜNDEM

‘Ayaküstü’ galericilere tepki!

2022-01-20 13:40 - YEREL

Mahallelinin ‘uyuşturucu’ isyanı

2022-01-16 16:20 - YAŞAM

KENETLENDİK GELİYORUZ!

2022-01-23 16:19 - SPOR

Yeni dönem çalışmaları toplantısı

2022-01-17 13:43 - EĞİTİM

VEYSİ ONUR, HAYATINI KAYBETTİ

2022-01-20 11:24 - YEREL

HACIMUSTAFAOĞLU PETROLSPOR'DA

2022-01-21 21:16 - SPOR

YABAN HAYVANLARI İÇİN KARLI DAĞLARA YEM BIRAKILDI

2022-01-18 14:08 - YAŞAM

KURTLAR MERKEZE İNDİ

2022-01-19 17:14 - YAŞAM

SP “emekli zammı çok düşük”

2022-01-20 13:46 - SİYASET

İlgili Haberler

GÖKHAN ŞENEL, BAL LİGİNE YÜKSELDİ

16:08 - SPOR

BATMAN TENİS TAKIMLARI TÜRKİYE YARI FİNALİ'NDE

13:04 - SPOR

PETROLSPOR SEZON İÇİN MÜCADELEYE HAZIR

15:26 - SPOR

PETROLSPOR'DAN SES GETİRECEK TRANSFER

23:20 - SPOR

PETROLSPOR YENİDEN SÜPER LİG'E YÜKSELDİ

16:09 - SPOR

Günün Manşetleri

DÜNDAR: SİYASET İÇİN DEĞİL, TOPLUM İÇİN YOLA ÇIKTIK

15:41 - YEREL

YENİ PARTİ BATMAN'DA TEŞKİLATLANMASINI TAMAMLADI

15:39 - SİYASET

BATMAN HAVALİMANI 1 MİLYON YOLCU HEDEFİNE UÇUYOR

14:09 - YEREL

GİRİŞİMCİYE 418 BİN LİRALIK İŞKUR HİBE DESTEĞİ

13:07 - YEREL

HAVUZ SUYU HİJYENİK ÇIKTI

13:06 - YEREL